Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat vraždiacich psychopatov, ale aj zombíci! Seriálový október bude bomba

Televízie, ale aj streamovacie spoločnosti začínajú zhusťovať ponuku premiérové programy. Pokračujúca jeseň je pre nich zárukou veľkej sledovanosti a ohlasov. Máme pre vás niekoľko skvelých seriálových tipov, ktoré v októbri musíte vidieť!

05.10.2021 07:00
ty, you Foto:
Seriálovou udalosťou októbra bude premiéra tretej série megahitu You na Netflixe.
debata (1)
tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte rozhovor Tomáš Maštalír: Chcem robiť veci čo najlepšie

1. You – 3. séria

Po takmer dvoch rokoch sa konečne vracia k nedočkavým fanúšikom skvelá psychologická dráma You (Ty). Tretia séria sľubuje ešte viac šialeností, krvi, vrážd a najmä ich zahladzovania. Netflix avizuje, že táto séria bude najlepšia! Najnovšia séria bude dostupná od 15. októbra.

2. The Walking Dead: World Beyond – 2. séria

Už tretieho októbra televízia AMC spustila vysielania druhej a zároveň záverečnej série tretieho zombie seriálu. Pripravených bude opäť desať častí a mladí hrdinovia dôjdu k svojmu poslednému dobrodružstvu. Zaujímavosťou je, že tento seriál mal dopredu naplánované iba dve sezóny a celkovo dvadsať epizód.

, nemocnica, seriál nemocnica, Čítajte aj Sestričky definitívne udupané: Nemocnica je najsledovanejší seriál na Slovensku

3. CSI: Vegas – špeciálna miniséria

Na televízne obrazovky sa vracia ďalší kultový seriál. Roky po skončení pôvodného seriálu, televízia CBS vdýchla život svojej niekdajšej výnosnej značke CSI, ktorú dobre poznajú aj slovenskí diváci. Kriminálka Las Vegas sa 6. októbra vracia s desiatkou nových epizód, pričom fanúšikovia sa môžu tešiť na viaceré známe tváre!

4. Invasion – premiéra nového seriálu

Túto jeseň streamovacia platforma Apple TV+ vypúšťa jeden seriál za druhým a rozhodne na žiadnom nešetrí. Už 22. októbra sa k divákom dostane novinka Invasion. Nákladná sci-fi dráma, ktorá ukáže ďalšiu variáciu mimozemskej rasy na našej planéte.

bridgerton, Čítajte aj Prvé zábery zo šteklivého hitu od Netflixu sú tu! Smola, že nová séria má zdržanie

5. Love Life – 2. séria

Minulý rok streamovacia služba HBO Max uviedla milú minisériu Love Life. Príbeh o životoch viacerých mladých ľuďoch a ich pátraniu po tej pravej láske. A diváci si tento formát zamilovali. Už 28. októbra príde druhá séria. S novým príbehom a novými postavami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #netflix #oseriáloch #You #Apple TV Plus #HBO Max #The Walking Dead: World Beyond #seriál Love Life #CSI: Vegas #seriál Invasion