Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriál s katastrofálnym hodnotením a kvalitou bude pokračovať! Netflix opäť prekvapil

Je málo seriálov, ktoré dokážu svojou nedostatočnou kvalitou preraziť. Avšak je zopár výnimiek. To je aj prípad milostnej drámy Sex/Life z dielne Netflixu.

11.12.2021 07:00
sex/life Foto:
Seriál Sex/Life dostáva od Netflixu druhú sériu. Málokto by čakal, že sa stal totálnym hitom.
debata
sarah jessica parker, and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Počas tohtoročného leta priniesol streamovací gigant pomerne vlažnú ponuku noviniek, mnohé z nich rýchlo pohoreli. Medzi nimi bola aj novinka Sex/Life, asi len málokto by čakal, že tento počin vystrelí medzi top hit Netflixu. Pritom dej, postavy, scenár podliezol kvalitatívnu latku. Seriál zinkasoval mimoriadne tvrdú kritiku zo strany divákov, kritikov. Na Imdb má hodnotenie len 5,3 z 10, čo Sex/Life posúva do nižšieho priemeru.

Matrix Resurrections 01 Čítajte aj Otvoria slovenské kiná ešte tento rok? Dôsledky môžu byť fatálne, hovorí zástupca multiplexov

Príbeh seriálu Sex/Life ukazuje príbeh Billie (Sarah Shahi). Na prvý pohľad usadenej mladej ženy, ktorá žije v idylickom vzťahu s manželom Cooperom (Mike Vogel), v krásnom domčeku na predmestí s bielym plotom a ukážkovou záhradou. Má dve malé deti, okolo ktorých sa točí celý vesmír. Lenže… Billie má za sebou poriadne bujarú minulosť. Len desať rokov dozadu bola, prirodzene, mladou nevybúrenou študentkou psychológie, ktorá býva so svojou najlepšou priateľkou Sashou (Margaret Odette) a užívajú si New York plnými dúškami. A to poriadne plnými.

harry potter, Čítajte aj Jediná fotka spôsobila ošiaľ! Hviezdy z Harryho Pottera sú spolu a už nakrúcajú...

Lenže jej predstavy sa stanú skutočnosťou a jej osudová láska pred dekády sa jej vráti do života a jej idylka sa začne rúcať. Manželstvo sa dostane do slepej uličky. Lenže nad týmto celým tróni scenáristické prázdno, otravné postavy, zlé výkony. Lenže letná uhorka priniesla Netflixu ovocie. Za prvý mesiac si tento seriál pozrelo rekordných 67 miliónov domácností. Lepší štart zaznamenal len Zaklínač a Bridgerton. Čísla hovoria jasnou rečou, diváci si tento seriál pozreli, hoci ho zle ohodnotili a tak Netflix potvrdil aj druhú sériu.

mária terézia 5, mária terézia, Čítajte aj Vianoce na RTVS: Bohatá ponuka premiérového programu a koniec Márie Terézie

Tá by sa mala dostať do vysielania v priebehu budúceho roka. Opäť sa rozkrúti kolotoč čudného seriálu plného sexu, ktorý hraničí s ľahkým pornom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #seriál sex/life