Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix posunul latku na dno: Keď seriál nemá čo ponúknuť, príde prvoplánový sex

Počas letných mesiacov nastala zvláštna situácia, na ktorú seriáloví diváci rozhodne neboli zvyknutí. Streamovací gigant Netflix nedodal jednoznačný trhák, ktorý by zdvihol zo stoličky milióny divákov.

07.10.2021 07:00
sex/life, Foto:
Tento letný seriál na Netflixe vlastne nič nepriniesol.
debata (3)
hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

Bolo tu niekoľko noviniek, no tie nezaujali, všetkým kraľuje komiksové sci-fi Jupiter's Legacy, ktoré ako rýchlo prišlo, tak aj rýchlo odišlo. Málokedy sa stane, že v jednom mesiaci je rozhodnuté o zrušení. Tento seriál to „dokázal“ a zaradil sa k najväčším neúspechom tohto roka. Koncom júna to Netflix skúsil s ďalšou novinkou, ktorá mala šancu zaujať masy.

Keď kvalitatívna latka padne na dno…

Nový seriál Sex/Life inšpirovaný románom 44 kapitol o 4 mužoch išiel na istotu. Ak nevie niečo zaujať hereckým obsadením, tak to bude obsahom. A tento seriál sa rozhodne s tým nepáral. Dej je plný sexu hraničiacim s ľahkým pornom a to, samozrejme, prehluší aj fakt, že inak všetko ostatné nie je žiadne terno. Hoci už z názvu je jasné, že seriál sa nebude držať skrátka, tak tvorcovia, ale aj herci predviedli mimoriadne odvážne predstavenie, ktoré sa často nevidí a tobôž nie na televíznych obrazovkách. V tomto Sex/Life splnil svoj účel do bodky.

A to však bolo asi všetko. Iste, na leto je ideálny tento žáner. Nenáročné sledovanie, bez väčšieho zamyslenia. Naozaj to však stačí? Spoliehať sa na sex, ktorý bol v podstate, v prenesenom význame, jednou z postáv? Na prvé pozretie to uchváti, zaujme, pošteklí, no s pribúdajúcimi epizódami to ani sex nezachraňuje a zo všetkého sála akési prázdno.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #seriál sex/life