Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé zábery zo šteklivého hitu od Netflixu sú tu! Smola, že nová séria má zdržanie

Jednotka medzi streamovacími spoločnosťami - Netflix - má poriadne nabité plány na najbližšie mesiace. Diváci sa majú na čo tešiť. Prídu najväčšie hity!

04.10.2021 07:00
bridgerton, Foto:
Seriál Bridgerton sa vráti s druhou sériou v roku 2022. Netflix potvrdil tretiu aj štvrtú sériu.
debata
tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte rozhovor Tomáš Maštalír: Chcem robiť veci čo najlepšie

Ako prvý prišiel na rad romantický hit Bridgerton, ktorý počas minuloročných Vianoc zvalcoval všetky rebríčky sledovanosti. Stačilo pár dní a z nenápadného seriálu sa stal svetový fenomén a z hercov megahviezdy a to z večera do rána. Nie je preto prekvapením, že Netflix sa po ohlasoch na prvú sériu pustil do nakrúcania druhej série. Avšak dá naberá čoraz väčšie meškanie, pochopiteľne, kvôli koronavírusu. Produkcia už niekoľkokrát musela pozastaviť výrobu a teraz je oficiálne potvrdené, že nové časti tieto Vianoce nedorazia.

pán profesor, Čítajte aj Pán profesor suverénne naberá divákov: Na rekordy z minulosti si stále nesiahol

Netflix oficiálne potvrdil, že klan Bridgertonovcov sa vráti až v roku 2022. Ako malá náplasť pre nedočkavých fanúšikov by mohli poslúžiť prvé zábery z druhej série. Tá bude mapovať udalosti z druhej knihy celej knižnej ságy a zameria sa na Anthonyho (Jonathan Bailey), ktorý bude počas ďalšej spoločenskej sezóny hľadať svoju vyvolenú. Ňou sa stane hviezda iného hitu od Netflixu – Sex Education – herečka Simone Ashley.

očkovacia lotéria, očkovacia prémia, Čítajte aj Očkovaciu lotériu čaká zvrat! RTVS pristupuje k výrazným zmenám vo vysielaní

Je jasné, že ich láska bude mať komplikovaný priebeh. Anthony má z prvej série ešte zlomené srdce a anglická smotánka mu taktiež nič nedarovala a rozniesla o ňom kopec zlomyseľných klamstiev. On však musí nájsť svoju nevestu ako najstarší brat rodiny, aby nezostal v hanbe. Má na výber, buď nájde tú pravú lásku, čo nebude ľahké alebo sa uspokojí s manželstvom z rozumu a svoje šťastie dá bokom…

Pozrite si prvú ukážku z druhej série hitu Bridgerton!

Seriál Bridgerton vznikol na základe románov Julie Quinnovej a ukazuje aristokraciu vo viktoriánskom Londýne. Časy, keď ženy nemali práva, slovo a muži rozhodovali o celom fungovaní spoločnosti. Avšak aj v tomto svete sa našiel priestor pre úprimnú lásku a nie iba pre sobáše z rozumu, ktoré by zabezpečili spoločenský vzostup a priazeň kráľovnej. Celá elita si žije v krásnej londýnskej štvrti, odtrhnutá od reality, kým chudoba trie biedu. Ich prioritou je priazeň tej najvyššej, ktorá netrpezlivo čaká na definitívny koniec vyšinutého kráľa a ten stále neprichádza. Preto svoju pozornosť obracia na svoju poddanú šľachtu. K tomu všetkému je unudená, znechutená, ale hladná po škandáloch, tak ako zbytok boháčov.

manifest, Čítajte aj Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou! Fanúšikovia prinútili Netflix, aby zachránil ďalší seriál

Tie im dodáva tajomná lady Whistledownová (hlas jej prepožičala ikonická herečka Julia Andrewsová), ktorá denne vydáva svoj stĺpček, v ktorom komentuje všetky prešľapy, škandály, zákulisné hry, prezrádza všetko, čo malo byť tajomstvom. Všetci milujú jej ohováranie, kým sa na oni nestanú jej terčom. A to sa môže stať veľmi ľahko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Bridgerton #televízna sezóna 2021/2022