Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto vyzerá naozaj dobre! Tento nový seriál ukáže, ako jedno rozhodnutie zmení všetko

Nahradí novinka Ordinary Joe megahit This is Us, ktorý smeruje k svojmu veľkolepému záveru? Seriály plné emócií sú teraz mimoriadne žiadané!

25.11.2021 07:00
ordinary joe, Foto:
Novinka Ordinary Joe ukáže tri životy Joea v závislosti od jeho rozhodnutí.
debata
skupina markíza, markíza group, Čítajte aj Markíza v roku 2022: Televízia velí do útoku, chystajú sa veľké novinky!

Televízia NBC vie, ako robiť seriály plné silných emócií a emotívnych príbehov. Dôkazom je megahit This is Us, ktorý si za posledných päť rokov podmanil celý svet. A to doslova. Milióny divákov po celom svete sledujú kľukaté osudy rodiny Pearsonovcov. Teraz sa ich príbeh chýli ku koncu. Aj napriek mega veľkej sledovanosti, pripravovaná šiesta séria bude posledná. Bezpodmienečne.

Tvorcovia to povedali jasne. Majú vymyslený príbeh na šesť rokov a žiadne umelé predlžovanie sa konať nebude. Rozlúčková séria je o to očakávanejšia, pretože televízia odsunula jej vysielania až na začiatok budúceho roka. Štandardne This is Us patrilo už jesenné vysielanie.

jursky svet Čítajte aj Dinosaury sú späť! Pozrite si päťminútový úvod k novému filmu Jurský svet: Nadvláda

Keď sa však niečo končí, iné sa zas začína. A treba nájsť vhodnú náhradu za This is Us. Každému je jasné, že to vôbec nebude ľahké, ale teraz je ten správny čas pustiť sa do pátrania. A zrejme sa náhradník našiel. Koncom septembra televízia spustila vysielania novinky s názvom Ordinary Joe. Diváci dostali presne to, po čom túžili. Je to nový seriál plný emócií!

Pozrite si trailer k novému seriálu Ordinary Joe!

Základný príbeh je mimoriadne zaujímavý. Každého predsa napadlo, ako by vyzeral jeho život, keby sa v kľúčových momentoch rozhodol inak. Ordinary Joe toto ukáže. Už podľa názvu seriálu je jasné, že hlavnou postavou je Joe, mladý, šikovný, úspešný muž. Lenže jeho život mohol vyzerať úplne inak. Tvorcovia sa rozhodli mapovať tri paralelné životy Joea, v závislosti od toho, čo si po maturite vybral. Jeho život ovplyvnilo rozhodnutie z vášne, lásky a rodiny. Pričom každé rozhodnutie ho katapultovalo do úplne iného života!

nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Čítajte aj Pripravte sa na rozlúčku s obľúbenými programami! Poznáme presné dátumy...

Ak by sa rozhodol pre vášeň, bol by úspešným spevákom, milióny fanúšikov by mu ležalo pri nohách. No tento život je však plný samoty a nemá čas na úprimné vzťahy. Ak by si vybral lásku, čakal by ho život úspešného lekára, našiel by si lásku svojho života. No osud mu nadelil ťažký údel v podobe postihnutého syna. Ak by si vybral rodinu, bol by z neho policajt. Ako jeho otec. Všetky tri životy majú niečo spoločné. Tak či tak, by sa Joeovi do života priplietla osudová láska, ktorá zmení všetko!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022 #Ordinary Joe