Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hit od Netflixu čaká šok! Koniec revolúcie, pripravte sa na sexuálnu inkvizíciu

Koniec dlhému čakaniu na tretiu sériu britského hitu Sexuálna výchova! Netflix od tohto piatku sprístupnil ďalších osem premiérových epizód.

17.09.2021 07:00
Sex Education 3, sex education, Foto:
Takmer po dvoch rokoch je tu konečne pokračovanie britského hitu Sex Education!
debata
Superstar, Čítajte aj Porotcovia Superstar zostali ako obarení! A to len preto, že prišiel jeden súťažiaci...

Bezmála 20 mesiacov museli fanúšikovia tohto skvelého, vtipného seriálu vyčkávať, kým im streamovací gigant ponúkne ďalších osem epizód, ktoré spolu vytvoria tretiu sériu. Dôvod je prozaický – koronakríza. Vzhľadom na fakt, že seriál sa nakrúca v Británii, kde situácia bola ďaleko vyhrotenejšia a opatrenia prísnejšie, filmárom trvalo omnoho dlhšie, kým sa im podarilo reštartovať produkciu.

dom snov, vilo rozboril, Čítajte aj Horúce želiezko Jojky mieri do vysielania! Nová šou prinesie kopec zábavy, ale aj emócie

Začína sa nový školský rok! Moordale čaká poriadne zemetrasenie. Škola, ktorú preslávila sexuálna sloboda si poriadne zavarila. Prichádza nová riaditeľka, ktorá je rozhodnutá liberálne hodnoty zničiť do posledného detailu. Študentov čakajú stredoveké praktiky! Všetkým je však jasné, že toto sa nepodarí presadiť…

Otis si užíva príležitostný sex a vyhýba sa Maive, keďže nereagovala na jeho vyznanie lásky, ktoré sa ku nej nikdy nedostalo, zatiaľ, čo je jeho mama (Gillian Anderson) je stále šokovaná z tehotenstva. Vo svojom veku už nečakala, že sa to môže stať. Adam a Eric sa predstavia mestečku ako oficiálny pár, pričom nie všetko pôjde hladko. Budú sa musieť zmieriť s veľkými predsudkami a odsúdením.

Superstar, Čítajte aj Superstar stále na kolenách? Podarilo sa Markíze zvrátiť blížiacu sa katastrofu?

Avšak primárne prináša seriál Sexuálna výchova? Dokonale vycibrený humor a kopec srandy! Tretia séria je na Netflixe dostupná od 17. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Sex Education