Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ešte si počkáte, kým toto uvidíte na Slovensku! Pozrite si, ako bude pokračovať Dobrý doktor

Dnes je deň D, kedy v USA sa začína vysielať premiérová piata séria hitu Dobrý doktor, ktorého štvrtú sériu videli Slováci toto leto. Kým sa nové časti dostanú k nám, ponúkame vám možnosť, pozrieť si, ako bude pokračovať príbeh Shauna Murphyho!

28.09.2021 07:00
The Good Doctor, dobrý doktor, Foto:
Piata séria Dobrého doktora sľubuje veľké prekvapenie!
debata
seriál 911, 911, Čítajte aj Kultová 911 odštartuje novú sériu absolútnym šialenstvom! Takýto chaos ste ešte nevideli...

Televízia ABC sa naplno vysporiadala s pandémiou a vo veľkom nakrúca svoje seriály a je rozhodnutá, že táto televízna sezóna bude už štandardná. Teda žiadne meškanie nových epizód alebo skrátené série. A preto piata séria bude mať znova 20 epizód.

sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Markizácke Sestričky stále udupané! Ťažký súper ich naďalej nekompromisne drví

Diváci sa môžu tešiť na ďalšie lekárske záhady, ktoré Shaun s prehľadom vyrieši, avšak ďalší rok vo vysielaní bude poriadne iný. Seriál Dobrý doktor (The Good Doctor) sa výrazne mení a pôvodné postavy postupne ubúdajú. Na konci štvorky sa so seriálom rozlúčila herečka Antonia Thomas, ktorá v ňom stvárňovala Claire. Toto je pre obľúbenú lekársku drámu obrovská strata a v najbližších týždňoch sa ukáže, či sa s ňou bude vedieť seriál vysporiadať alebo stratí istú časť publika.

spiderman, spider-man, tom holland, Čítajte aj Ďalšie žaloby v prípade Spider-Mana a iných marvelovských charakterov! Disney sa nevzdá bez boja

Do popredia sa dostanú noví stážisti, ktorí zažili svoju premiéru v predchádzajúcej sérii, no ústrednou postavou zostáva práve Shaun. Ten spolu s Leou majú za sebou náročnú sezónu, keď sa tešili na prírastok do rodiny a museli sa zmieriť, že osud im nadelil krutú bodku. Ich vzťah to však nezabilo. Práve naopak.

Tvorcovia sľubujú ďalší veľký životný krok pre Shauna! Pozrite si prvé zábery z piatej série!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #Dobrý doktor