Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálové prekvapenie! Jojka vytasí nové časti minuloročného komediálneho hitu

Fanúšikovia satirického seriálu Uhorčík sa môžu tešiť na šesť premiérových epizód!

11.09.2021 07:00
uhorčík, Foto:
Uhorčík sa vracia do vysielania s novými časťami.
debata
oteckovia, Čítajte aj Toto čakal asi len málokto! V markizáckych Oteckoch končia veľké hviezdy...

Práve Uhorčík počas minuloročnej jesene sa ukázal ako silný formát a priniesol Jojke veľmi zaujímavé výsledky sledovanosti a seriál sa stal najúspešnejšou novinkou domovskej stanice. Samotnú prvú epizódu si pozrelo až 461-tisíc divákov. Druhá časť takisto bodovalo s celkovým výsledkom 386-tisíc divákov. Neskôr sa Uhorčík ustálil na hranici okolo 300-tisíc divákov a pre televíziu bol istotou stabilných výsledkov.

hbo max, Čítajte aj Pripravte sa na príchod televízneho giganta! V roku 2022 na Slovensko príde...

Seriál sa vráti s novými epizódami, už túto sobotu. Opäť dostáva pomerne lukratívny vysielací čas, po nových epizódach Česko Slovensko má talent. Uhorčík tak získava silného predskokana, ktorý mu môže zabezpečiť silnú nábehovú krivku a opäť Jojke prinesie slušnú sledovanosť.

O čom bude nová séria?

Uhorčíkovi sa podarí vypátrať, kam zmizol ich kapitán počas predstavenia potulného divadla, no nepoteší ho, čo zistí. Jánošíka dostane domov do lesa skôr nasilu a ani potom už ich kapitán nie je tým, čím býval.

Superstar, Čítajte aj Porota Superstar zostala v šoku! Súťažiacemu neunikol Haberov vražedný pohľad a potom prišlo toto...

Na pozdvihnutie morálky a bojového ducha zbojníckej družiny vymyslí Uhorčík rafinovaný plán, ktorý ako sa zdá, zabral. Potom sa rozhodne zaviesť družinu k vychýrenému doktorovi, ktorý robí zázraky na počkanie a má vrátiť Hrajníkovi jeho povestný hlas.

Aj táto misia sa podarí len čiastočne. Hrajník niečo získa, no zároveň niečo stratí. Nálade v družine nepomôže ani to, že vďaka Brigitiným čarám sa Jánošík nevie zbaviť clivoty a chýba mu zámocká mučiareň. Podarí sa mu do nej tajne vytratiť a s grófom uzavrieť dočasnú zmluvu o výmene rolí.

superstar, Čítajte aj Markíza zaškrípala zubami! Toto rozhodne nečakala, že sa stane so Superstar

Zbojníci majú nového kapitána Árpiho a na zámku šéfuje gróf Jánošík. Obaja sa snažia vo svojej novej úlohe uspieť a tak Árpi musí absolvovať testy fyzickej zdatnosti a Jánošík musí vymyslieť plán, ako svoje panstvo vyčistí od zbojníckej zberby.

Vďaka Brigite nachystá pascu, do ktorej sa zbojníci chytia a hrozí im smrť obesením. Skôr ako sa tak stane zmluva vyprší a Jánošík s Árpim sa musia vrátiť k svojim. No Brigita opäť zasahuje a postará sa, aby legenda Uhorskej únie zostala večne živá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Uhorčík #televízna sezóna 2021/2022