Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo skôr pozerať? September na Netflixe prinesie návrat top seriálov

Uhorková sezóna sa definitívne končí! Už aj na streamovacích platformách sa začína nová sezóna. Jej začiatok poňal Netflix poriadne zhurta! Svojim divákom ponúkne, okrem iného, hneď tri veľké premiéry svojich obrovských hitov.

13.09.2021 07:00
sex education 3, sex education, Foto:
V septembri sa na Netflix vráti aj britský hit Sex Education s treťou sériou.
debata
pán profesor, maštalír, marcinková, Čítajte aj Markíza vrátila na obrazovky seriálový hit: Úvodná časť zvalcovala všetko, čo jej stálo v ceste

1. Money Heist

Slová sú zbytočné! Jeden z najväčších hitov posledného obdobia na Netflixe sa blíži k svojmu záveru. Od 3. septembra je k dispozícii prvá polovica piatej série a nedočkaví fanúšikovia len s malou dušičkou tipujú, ako sa tento seriál definitívne skončí…

hbo max, Čítajte aj Pripravte sa na príchod televízneho giganta! V roku 2022 na Slovensko príde...

2. Sex Education

Už 17. septembra sa zdanlivo nekonečné čakanie na pokračovanie britského hitu skončí! Konečne diváci uvidia, ako pokračujú smiešne životy obľúbených hrdinov v Moordale. Nakrúcanie tretej série nabralo pomerne veľké zdržanie v súvislosti s dopadmi koronakrízy. V Británii bola dlho situácia pomerne nepriaznivá a tak nebolo možné rozbehnúť produkciu. Keď sa tak aj podarilo, niekoľkokrát sa muselo zastaviť kamery. Avšak po takmer dvoch rokoch je Sex Educationn späť!

 DSC4477 Čítajte aj RTVS tiahne do boja! Konečne je jasné, kedy odštartuje úplná nová ťažisková šou

3. Lucifer

Od 10. septembra bude k dispozícii aj rozlúčková šiesta séria Lucifera. Tentokrát je už naozaj koniec! Tento seriál má za sebou poriadne vybičovanú minulosť. Po troch sériách ho zrušila televízia FOX. Fanúšikovia mesiace burcovali na sociálnych sieťach, kým Lucifera nezachránil Netflix. Pôvodne sa malo končiť piatou sériou, avšak opäť to boli fanúšikovia pekelníka, ktorý si vydupali rozlúčkovú desaťdielnu sériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Lucifer #oseriáloch #Sex Education #televízna sezóna 2021/2022