Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne je to tu! Pán profesor je späť a my máme exkluzívne informácie o novej sérii

Už v pondelok večer televízia Markíza uvedie prvú epizódu dlhoočakávanej tretej série hitu Pán profesor. Nová séria prinesie viacero prekvapení, viacero z nich sa dozviete v tomto článku.

06.09.2021 07:00
pán profesor, maštalír, marcinková, Foto:
Tretia séria Pána profesora štartuje už v pondelok večer na Markíze.
debata (4)

Megaúspech, ktorý Pán profesor priniesol Markíze so sebou nesie aj väčší tlak na výrobu. Diváci jednoducho chcú viac a viac epizód. A tie aj dostanú! Tretia séria bude mať viac častí, ako boli fanúšikovia zvyknutí. Kým prvé dve sezóny mali po desať častí a televízií vydržali len obmedzený čas vo vysielaní, nová séria to zmení. Pán profesor sa na obrazovkách zdrží dlhšie, až do začiatku zimy. Pripravených je až trinásť epizód.

česko slovensko má talent 9, talent, Čítajte aj Talentov nikdy nie je dosť! Jojka predvedie netradičný štart svojej ťažiskovej šou

Koniec druhej série priniesol zásadný zvrat v deji. Samo (Tomáš Maštalír) konečne povedal Klaudii o svojich citoch a ich nekonečné doťahovanie sa skončilo. Tretia séria prinesie zápletky o tom, ako sa obaja vysporiadajú so vzťahom. Klaudiu (Gabika Marcinková), okrem iného, čaká významný pracovný posun. Stane sa zástupkyňou riaditeľa. Do deja sa vracia aj Roman Luknár, v úlohe riaditeľa školy. Kvôli zdravotným problém musel herec opustiť nakrúcanie druhej série predčasne.

Triedu Sama Vozára čaká maturitný ročník. Budú riešiť, čo ďalej so životom, ale radosti a strasti posledného ročníka. Nebude chýbať stužková. Pre divákov to znamená, že s obľúbenými mladými tvárami sa vidia v tejto sérii poslednýkrát. Do zápletiek sa postupne začnú dostávať nové herecké talenty z nižšieho ročníka, ktoré preberú v nasledujúcej sérii štafetu hlavných študentských postáv.

superstar 2021, superstar, Čítajte aj Nová Superstar štartuje! Prekvapeného Haberu prešli vtipy, keď hrobár 'zanôtil' jeho pesničku

Z nových tvárí sa fanúšikovia Pána profesora môžu tešiť na mladého herca Jakuba Šveca z Červených pások, ktorému bude patriť ústredný príbeh prvej epizódy. Objaví sa aj dcéra známeho moderátora Martina Nikodýma alebo tanečnica od známeho choreografa Miňa Kereša.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor #televízna sezóna 2021/2022