Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka odštartovala jeseň masívnym úspechom! Jej Nemocnica všetko zvalcovala

Stávka na netradične skorú premiéru Jojke naplno vyšla. Prvé dve epizódy, ktoré vysielala v utorok večer dosiahli rekordnú sledovanosť.

27.08.2021 07:00
seriál nemocnica, nemocnica, pocisková, autner, Foto:
Jojka poriadne zabodovala. Prvé dve časti Nemocnice dosiahli vysoko nadpriemernú sledovanosť.
debata (5)

Štartom počas augusta sa Jojka s Nemocnicou šikovne vyhla konkurencii, ktorá svoj premiérový jesenný program vypustí začiatkom septembra. Dovtedy bude mať Jojka voľné pole pôsobnosti a to chce aj poriadne využiť, aby vybudovala divácky zvyk, kým sa ukážu, napríklad, konkurenčné Sestričky. Už v utorok vypustila rovno dve epizódy Nemocnice a so seriálom obsadila stredajší, ale aj štvrtkový prime-time. Štandardne sa však bude nová lekárska dráma vysielať vždy v utorok a štvrtok.

Televízia JOJ môže byť spokojná, utorňajšia premiéra jej naplno vyšla. K obrazovkám premiéra Nemocnice prilákala nadštandardný počet divákov. V komerčnej cieľovke 12 – 54 dosiahla vysoko nadpriemerný rating na úrovni 8,6% s trhovým podielom až 24,9% a 27,5%.

Postavy z jojkárskeho seriálu Nemocnica Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.

Ešte lepšie čísla dosiahli prvé dve časti v cieľovke 12+. Celkovo si Nemocnicu pustilo 566, respektíve 554-tisíc divákov. Úvod seriálu teda zaujal a dokázal si udržať pozornosť divákov aj s druhou časťou a diváci neprepínali. V tejto cieľovke sa trhový podiel pohyboval takisto nadpriemerne vysoko, na úrovni 27,5% pri prvej časti, pri druhej išiel ešte vyššie na 30,5%.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2021/2022