Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na bláznivú ruskú revolúciu! Minuloročný seriálový hit prichádza s novou sériou

Minuloročné skvelé seriálové prekvapenie sa túto jeseň vráti s druhou sériou a je sa na čo tešiť! Seriál The Great (Veľká) hlási veľkolepý návrat! Huzzah!

12.08.2021 07:00
the great, veľká, elle fanning, Foto:
Seriál The Great (Veľká) sa vráti s druhou sériou 19. novembra.
debata

Ikonický pokrik, ktorý v prvej sérii zaznel asi tisíckrát a každému divákovi sa vryl pod kožu, zaznie znova! Druhá séria sa objaví na streamovacej platforme Hulu už 19. novembra. Pre slovenských divákov je seriál dostupný na online platforme HBO GO.

nemocnica, seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Čítajte aj Jojka na jeseň: Návrat Talentu, totálny seriálový reštart a nová šou s Rozborilom

Obrovský ohlas presvedčil Hulu, aby príbeh pokračoval, hoci pôvodne malo ísť o minisériu. Priestor nato rozhodne je a vrátiť by sa mali všetky postavy z prvej série. Záver prvej série dáva tušiť, že pripravované pokračovanie bude ešte divokejšie, keďže sa Kataríne podarilo rozpútať revolúciu a bola jednou nohou na tróne a Peter zas z kola von.

farma, Čítajte aj Markíza avizuje drsné zmeny! Farma bude poriadne iná, táto vec sa však nezmení

Tým, že seriál nesie podtitul – možno pravdivá história, tak tvorcovia sa mohli vybúriť na príbehu Kataríny Veľkej a cárovi Petrovi III.. A tak sa aj stalo. Autor seriálu sa rozhodol poňať svoje spracovanie primárne ako hyperbolizovanú komédiu, častokrát ako grotesku. Drží sa viacerých historických udalostí, dohadov, povier a prináša divákov alternatívny pohľad na možný život Kataríny a celého kráľovského dvora.

slunečná, hviezdy nad hlavou, 1. mise, Čítajte aj Veľkolepý nával českých seriálov! Prima Plus chystá na Slovensku hviezdnu jeseň

Prvá séria sa končila rozpútaním revolúcie a zistením, že Katarína Veľká je tehotná. Ani tento fakt ju nezastaví, aby svojho idiotského manžela zvrhla z trónu a navždy sa ho zbavila. Práve Peter III. jej stojí v ceste, aby z Ruska spravila civilizovanú krajinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicholas Hoult #Elle Fanning #oseriáloch #Hulu #The Great