Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už ju viac fanúšikovia neuvidia? Seriálová megahviezda je ochotná vzdať sa herectva

Okolo herečky Ellen Pompeo je v poslednom období poriadne horúco. A to nielen kvôli seriálu Klinika Grace (Grey's Anatomy), ktorý to mal v minulých mesiacoch poriadne nahnuté pred dlhotrvajúce rokovania medzi ňou a televíziou. Teraz herečka opäť prekvapila svojím ďalším vyjadrením.

03.09.2021 07:00
ellen pompeo, greys anatomy, klinika grace, Foto:
Herečka Ellen Pompeo je pripravená zavesiť svoju kariéru na klinec.
debata

Všetko stálo a padalo na rozhodnutí herečky Ellen Pompeo, ktorej s koncom sedemnástej série vypršal aktuálny kontrakt. Vďaka zmluve, na základe ktorej sa zaviazala natočiť 16. a 17. sériu si vyslúžila dvadsať miliónov dolárov a stala sa najlepšie zarábajúcou seriálovou herečkou. Jej ochota upísať sa pokračovaniu bola čoraz menšia a v uplynulých mesiacoch sa začali šíriť dohady o tom, že koniec je nezvratný.

superstar 2021, superstar, Čítajte aj Nová Superstar štartuje! Prekvapeného Haberu prešli vtipy, keď hrobár 'zanôtil' jeho pesničku

Pred časom Pompeo hovorila, že si myslí, že sa jej príbeh chýli ku koncu, keďže bolo povedané gro zápletiek, ktoré mohli byť vypovedané. Navyše v ostatnom čase odišlo viacero veľkých mien, ktoré dlhoročne účinkovali. Nad Grey's Anatomy sa poriadne zmrákalo. Rokovania medzi televíziou a herečkou prebiehali niekoľko mesiacov a neprinášali výsledky a nervozita stúpala aj v zákulisí.

Našťastie sa podarilo uzavrieť novú zmluvu s Ellen Pompeo. Tá však nie je dvojročná, ako to bývalo v minulosti. Tentokrát sa herečka zaviazala už iba na rok. Teda, rekordná, 18. séria síce dostala zelenú, avšak už naozaj všetci očakávajú, že toto bude záver.

Avšak stanica sa stále tomuto bráni. Je teda možné, že sa bude usilovať o nakrútenie ďalších sezón a zaokrúhliť ich počet na dvadsať.

peter kelíšek, Čítajte rozhovor Producent a hlavný kameraman seriálu Sestričky: Najväčšou radosťou je spraviť niečo, čo v ľuďoch zarezonuje

Teraz prišlo ďalšie prekvapujúce vyjadrenie. Vyzerá to tak, že keď raz skončí nakrúcanie Kliniky Grace, bude znamenať aj definitívny odchod Ellen Pompeovej z obrazoviek. „Hranie, hoci som nemala veľa úloh, je za mnou. Vysedávanie v prívesoch, cestovanie hore-dole. Nie som viac ochotná absolvovať toto vysedávanie o 11 v noci, len aby som nakrútila jednu scénu a potom dostala povolenie, kedy sa môžem najesť. To je niečo pre mladých,“ povedala tvrdo Pompeo.

Zároveň dodala: „Nehovorím, že úplne skončím s aktívnym hraním, ak by prišla nejaká prelomová úloha. Avšak teraz to cítim tak, že sa chcem venovať biznisu. Využiť moje skúsenosti iným smerom.“ Pompeo medzičasom rozbehla aj producentskú kariéru a zrejme toto bude jej nová cesta po skončení Kliniky Grace.

Očakávaná osemnásta séria Kliniky Grace sa objaví v USA už 30. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo #Grey´s Anatomy #oseriáloch