Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poďte sa poriadne zasmiať! Na Netflix prifrčal skvelý komediálny kúsok

Netflix sprístupnil svojim divákom skvelý komediálny kúsok s názvom The Chair. Bonus k tomu je prítomnosť skvelej herečky Sandry Oh.

20.08.2021 07:00
the chair, chair, sandra oh, Foto:
Netflix si na august pripravil skvelý komediálny seriál The Chair.
debata

O spolupráci medzi streamovacím gigantom a hviezdnou herečkou sa šepkalo už dlhšiu dobu, avšak až v posledných týždňoch sa potvrdilo, že spojili sily a pripravili si pre divákov humornú minisériu. Oh je aktuálne zaneprázdnená nakrúcaním poslednej série hitu Killing Eve (Na muške), ktorú nedočkaví fanúšikovia, kvôli korone, uvidia v priebehu budúceho roka. Herečka si však pripravuje kariéru aj po kriminálke. Dlhodobo sa o nej vie, že má brilantný zmysel pre humor a práve v novinke The Chair ho predvedie.

utajený šéf, markíza, Čítajte aj Prvá séria tejto reality šou na Slovensku valcovala! Teraz Markíza ponúkne nové časti

Stane sa šéfkou na univerzite, čo pre mnohých bude neprekonateľnou prekážkou. Žena, ešte aj farebná! Nemysliteľné! Keď však univerzitou zatrasie škandál obľúbeného profesora, na jeho miesto sa dostane práve postava, ktorú stvárni Sandra Oh. Musí bojovať proti starým a konzervatívnym štruktúram a kolegom, ktorí jej rozhodne príchod do vedenia nezľahčia.

sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Markíza na jeseň: Žiadne experimenty, stávka na tie najväčšie divácke trháky

Aby toho nebolo málo, práve ten, kvôli ktorému vznikol škandál na univerzite, tak má k hlavne postave mimoriadne blízko. Ona si dobre uvedomuje, že vo svojej pozícii si nemôže dovoliť pletky. K tomu treba pripočítať jej nízke sebavedomie, čo sa týka lásky. A humorný kokteil je na svete! Seríál The Chair je prístupný od 20. augusta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Oh #netflix #oseriáloch #seriál The Chair