Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza potvrdzuje štart ťažiskového seriálu! Vráti sa megahit a bude mať viac častí

Približne už o mesiac sa na Slovensku začne nová televízna sezóna 2021/2022 a stanice sú už pripravené! Postupne odhaľujú, čo diváci uvidia na obrazovkách.

02.08.2021 07:00
pán profesor, Foto:
Na jeseň odštartuje tretia séria Pána profesora, Markíza avizuje väčší počet epizód. Doterajšie dve sezóny mali po desať častí.
debata (5)

Hlavným ťahúňom blížiacej sa jesene bude Pán profesor, čo rozhodne nie je prekvapenie. Seriál si počas dvoch sezón našiel rekordný počet divákov v súčasnosti je to najsledovanejší slovenský seriál. Už od septembra sa preto jeho početní fanúšikovia môžu tešiť na nové časti 3. série, ktorá prinesie ešte viac epizód, než tomu bolo v minulosti.

stargirl, Čítajte aj Začiatok konca zombíkov, návrat superhrdinky a novinka o psychopatke! Seriálový august bude bomba

Nekonvenčný stredoškolský učiteľ Samo Vozár v jedinečnom stvárnení Tomáša Maštalíra, bude riešiť nielen ďalšie problémy svojich študentov, ale aj tie svoje. Ako sa bude ďalej vyvíjať jeho vzťah s kolegyňou Klaudiou (Gabriela Marcinková)? Hereckým hviezdam najvyššieho kalibru v seriáli zdatne sekundujú mladé nádejné talenty ako Martin Klinčúch, Adam Bardy, či Krištof Králik.

dobrý doktor, Čítajte aj Stále vie vháňať slzy do očí! Avšak zvládne to Dobrý doktor aj naďalej?

„Pán profesor si získal masívnu popularitu naprieč všetkými vekovými kategóriami a vo veľkom pritiahol k obrazovkám aj mladšie publikum, ktoré je čoraz náročnejšie osloviť klasickým lineárnym vysielaním. Nové časti prinesú ďalšie pútavé príbehy, viacero prekvapení, ako aj zaujímavé nové postavy, ktoré obohatia dej,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu skupiny Markíza.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Budete milosrdní k televíziám? Začína sa hľadanie najlepšieho slovenského seriálu

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Gabika Marcinková #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor