Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Premiéra jojkárskeho ťažiskového seriálu sa blíži! Máme fotky z nakrúcania

Premiéra jesennej novinky televízia JOJ sa nezadržateľne blíži! Pozrite si exkluzívne fotografie z nakrúcania seriálu Nemocnica.

06.08.2021 07:00
seriál nemocnica, Foto:
Jojka na jeseň vytasí na divákov lekársku drámu Nemocnica.
debata (1)

Dej seriálu sa odohráva vo fiktívnej Nemocnici sv. Martina, v ktorej zažívajú veľké vzostupy a pády nielen lekári a ostatný zdravotnícky personál, ale aj samotní pacienti. Seriál je z dielne producentky a scenáristky Danice Hričovej, ktorá pre televíziu pripravila viacero seriálov, ten posledný – Nový život – sa skončil pred začiatkom leta.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Jojka predstavuje ťažiskový seriál jesene! Hviezdou bude nielen Pocisková...
Exkluzívny pohľad do zákulisia seriálu Nemocnica Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Nový seriál Nemocnica sa k divákom dostane na...

V hlavných úlohách sa predstavia: Nela Pocisková, Richard Autner, Marián Mitaš, Zuzana Kanócz, Anna Nováková, Dávid Uzsák, Noel Czüczor, František Kovár, Marek Majeský, Juraj Hrčka, Tony Porucha, Eva Mores, Gregor Hološka, Juraj Bača, Dano Žulčák, Judita Hansman, Kristína Kanátová a ďalší.

imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Prichádza ďalšia variácia Alžbety II.! Stvárni ju nenávidená potvora z Harryho Pottera

Lekári v Nemocnici žijú svojou prácou na maximum a tak majú len málo priestoru na zoznámenie sa so životným partnerom mimo nemocnice. Preto často vznikajú vzťahy na pracovisku a ťahanie životných peripetií a vzťahových problémov priamo na oddelenie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica