Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dočkali ste sa! Markíza má pre vás veľkolepú letnú premiéru obľúbeného seriálu

Čakaniu je koniec! Dobrý doktor prichádza na Slovensko s novými epizódami ešte počas tohto leta. Televízia Doma spustí vysielanie premiérovej 4. série od 4. augusta o 18:35. Pričom nová séria sa skončila v USA iba pred dvoma mesiacmi.

27.07.2021 07:00
the good doctor, dobrý doktor, Foto:
Slovenská premiéra 4. série je naplánovaná na 4. augusta.
debata (2)

Dr. Shaun Murphy a osadenstvo nemocnice si v dvoch úvodných epizódach novej série položí otázku: „Ako vyliečiť svet, ktorý sa obrátil naruby?“ Bezútešný tón a vyrovnávanie sa s následkami pandémie koronavírusu umožnilo scenáristom rozprávať ďaleko osobnejšie príbehy hlavných postáv.

bodka, oteckovia, uhorčík, Čítajte aj Ktorý seriál bude najhorší? Finále o top hanbu televíznej sezóny je tu!

Personál nemocnice bude bez prípravy bojovať s vonkajšími i vnútornými protivníkmi, podobne ako v 2. sérii, kedy neznámy vírus uvrhol urgentný príjem do karantény. Kým príbehové linky budú postupovať vpred, seriál sa krátko obzrie aj späť, keď udrel neznámy, voľným okom neviditeľný protivník.

soňa norisová, seriál priznanie, Čítajte aj RTVS má obrovské prekvapenie! Pripravuje nové časti seriálu, ktorý nemal pokračovať

Pre Shauna bude 4. séria veľkou zmenou. Už štvrtý rok pôsobí ako rezident, čo pre neho bude znamenať viac práce a zodpovednosti. Aj v súkromí sa bude musieť čoraz viac osamostatňovať a preskúmavať všetky rozmery svojho vážneho vzťahu s Leou. Sebe aj svojim kolegom bude musieť dokázať, že má na to, aby mohol zachraňovať životy ako chirurg na súčasnom medicínskom poli.

seriál nemocnica, Čítajte aj Jojka nenecháva nič na náhodu! Svoj najdôležitejší seriál jesene promuje uprostred leta

Na začiatku 4. série sa divákom predstaví aj niekoľko nových rezidentov, ktorí sa rozhodli rozvíjať svoju kariéru na pôde tejto nemocnice. Zažijú vzostupy aj pády a iba tí najlepší z nich budú odmenení možnosťou pracovať v nemocnici nastálo. A to rozhodne nie je všetko! Nová séria s pribúdajúcimi epizódami prinesie najväčší zvrat v histórii seriálu!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #televízia Markíza #Dobrý doktor #televízia Doma #leto 2021