Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Podaril sa husársky kúsok! Nová verzia kultového seriálu "prežila" aj tú pôvodnú

...po ročnej pauze prichádzajú nové epizódy seriálu Roswell: New Mexico. Tretiu sériu uvidia aj Slováci tesne po americkej premiére.

26.07.2021 07:00
roswell new mexico, Foto:
Po viac ako roku je tu konečne tretia sériu seriálu Roswell: New Mexico.
debata

Nová séria prichádza už v pondelok 26. júla a bude pre našincov dostupná, opäť, na HBO GO. Televízia The CW, ktorá seriál vyrába, musela pre pandémiu posúvať nakrúcanie a aj samotné nasadenie nových častí. Nakoniec nedočkaví diváci sa museli zmieriť s viac ako ročnou pauzou. Avšak tento dlhý čas využili tvorcovia vo svoj prospech a prispôsobili tomu aj samotný dej, ktorý bude rešpektovať ročný výpadok.

seriál nemocnica, Čítajte aj Jojka nenecháva nič na náhodu! Svoj najdôležitejší seriál jesene promuje uprostred leta

Na konci druhej série hlavná postava Liz opustila Roswell, opustila svoju lásku Maxa a začala nový život v Los Angeles. Zatiaľ, čo trojica mimozemšťanov v ľudskom tele zostala žiť v mestečku, kde pred desiatkami rokov stroskotali. Sú rozhodnutí vypátrať pravdu o svojom pôvode a navyše zostávajú v šoku, keď objavia štvrtý kokón, ktorý zostal hybernovať až doteraz.

bodka, oteckovia, uhorčík, Čítajte aj Ktorý seriál bude najhorší? Finále o top hanbu televíznej sezóny je tu!

Roswell: New Mexico má na konte ďalší úspech. Nie je to len štart novej 13-dielnej série, ale televízia potvrdila nakrúcanie štvrtej dávno pred jej samotným vysielaním a nebude čakať na výsledky sledovanosti. Koronakríza zmenila správanie a prístup staníc k svojim seriálom a pre kontinuálne zabezpečenie vysielania premiérového obsahu dostávajú zelené aj seriály, ktoré nikdy neboli veľkým diváckym trhákom, avšak v čase krízy dokážu zabezpečiť dostatočný ohlas.

príbeh služobníčky, elisabeth moss, Čítajte aj Príbeh služobníčky chrstol všetkým vriacu vodu do tváre! Nová séria znova trafila do čierneho

Za ten rok sa v deji veľa pomení. Mnohé postavy žili konečne normálnym životom, iní sa oňho pokúšali a nedarilo sa im. Niekto zas chce zabudnúť na svoju lásku a nad všetkým sa bude vznášať celosezónna záhada, kto leží v rakve.

Obnovením seriálu na štvrtú sériu, ktorá bude pre divákov pripravená v budúcom roku, nová verzia Roswellu pokorilo aj pôvodnú verziu, tá sa vysielala pred viac ako 20 rokmi. A „dočkala“ sa iba troch sérií, kým ju nezrušili pre nedostatočnú sledovanosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Roswell: New Mexico #leto 2021