Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok konca zombíkov, návrat superhrdinky a novinka o psychopatke! Seriálový august bude bomba

Leto sa pomaly, ale iste prehuplo do svojej druhej polovice a jesenný štart novej televíznej sezóny je kusisko bližšie. Kým sa však začne, august prinesie skvelé kúsky!

02.08.2021 07:00
stargirl, Foto:
Po ročnej pauze sa vracia minuloročný hit Stargirl.
debata

1. Stargirl – 2. séria

Minuloročný nečakaný hit sa vracia! Stargirl sa opäť hlási o slovo, aby zas a znova zachránila svet pred zloduchmi a pritom všetkým dokázala, že si zaslúži byť hrdinkou. Opäť spojí sily so svojimi priateľmi a ako druhá generácia hrdinov bude stáť proti novému nepriateľovi! Druhá séria štartuje už 10. augusta a opäť bude pre slovenských divákov dostupná na HBO GO len pár hodín po americkej premiére.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Budete milosrdní k televíziám? Začína sa hľadanie najlepšieho slovenského seriálu

2. The Walking Dead – 11. séria

Začiatok konca kultového zombie seriálu je tu. Avšak koniec príde veľmi pozvoľne. Televízia AMC rozdelila rekordnú 24-dielnu rozlúčkovú sériu do troch blokov. Prvá osmička epizód sa začne vysielať od 22. augusta. Seriál sa bude s fanúšikmi lúčiť postupne až do druhej polovice roku 2022. O rok neskôr odštartuje nový spin-off s dvojicou pôvodných postáv – Darylom a Carol.

pán profesor, Čítajte aj Markíza potvrdzuje štart ťažiskového seriálu! Vráti sa megahit a bude mať viac častí

3. Nine Perfect Stranger – 1. séria

Streamovacia platforma Hulu už 18. augusta prinesie skvelo vyzerajúcu novinku s názvom Nine Perfect Strangers s Nicole Kidman v hlavnej úlohe. Novinka vychádza z knihy autorky kultového seriálu Big Little Lies, navyše seriál vznikol pod taktovkou rovnakých tvorcov. Hviezdne obsadená novinka prinesie pohľad na deviatich ľudí, ktorí si prídu liečiť psychické problémy veľmi netradičnými metódami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #THE WALKING DEAD #oseriáloch #Stargirl #leto 2021 #seriál Nine Perfect Strangers