Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zo Stiflera z Prcičiek je farár! Tento seriál ukáže "pravý" život v šialenom mestečku

Blížiaca sa nová televízna sezóna 2021/2022, ktorá má ambíciu dať definitívnu bodku za pandémiou, prinesie ďalší komediálny seriál, ktorý má ambíciu stať sa hitom.

13.12.2021 07:00
welcome to flatch, Foto:
Pripravte sa na nával veľkej dávky absurdného humoru! Prichádza seriál Welcome to Flatch.
debata
jozef mak, david hartl, Čítajte aj Silvester a Nový rok na RTVS: Najkvalitnejšia ponuka spomedzi všetkých staníc?

Televízia FOX pripravuje do vysielania novinku s názvom Welcome to Flatch, na ktorej sa podieľajú ostrieľaní tvorcovia hitov Office alebo Sex v meste. Pôjde však o netradičný druh sitkomu! Bude to kombinácia exteriérového seriálu a dokumentárneho fil­mu.

Pointa je, že televízia vyšle do absolútneho zapadákova svoje kamery, aby zachytili „reálny“ život jeho obyvateľov. Problémom je, že ide o totálnu dieru, kde sa zastavil čas a žijú to bizarné postavičky, ktoré majú zabehnuté svoje stereotypy a nemajú šajnu koľká bije.

harry potter, Čítajte aj Jediná fotka spôsobila ošiaľ! Hviezdy z Harryho Pottera sú spolu a už nakrúcajú...

„Domorodci“ budú absolútne nadšení, že za nimi zavítal veľký svet, o ktorom mnohí snívajú a preto každý z nich bude ochotní predviesť, ako naozaj žije. Netušia však, že sa na nich baví ten svet, po ktorom túžia spoznať.

Jednou z hlavných postáv je herec Seann William Scott, známy najmä ako Stifler z komediálnej série Prci, Prci, Prcičky. Ten sa po rokoch vracia k rýdzo komediálnemu žánru, keďže posledné roky účinkoval v kriminálnej sérii Smrtonosná zbraň. Asi len málokto uverí tomu, že herec stvárni duchovného naozaj tak, ako by sa patrilo… Predvedie opäť šialený výkon. Seriál Welcome to Flatch by mohol byť pripravený do vysielania začiatkom budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sean William Friday #oseriáloch #seriál Welcome to Flatch