Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký návrat na obrazovky po rokoch! Zo seriálovej Snehulienky bude zúfalá manželka

Herečka Ginnifer Goodwin, niekdajšia hviezda seriálu Once Upon a Time (Kde bolo, tam bolo), sa vracia s novým seriálom. Bude to úspešný návrat k divákom?

13.08.2021 07:00
pivoting,ginnifer goodwin, maggie q, eliza coupe, Foto:
Čoskoro sa predstaví divákom zaujímavá komediálna novinka s názvom Pivoting.
debata

Goodwin učarovala svojim talentom v rozprávkovom seriáli, v ktorom stvárňovala Snehulienku. Týmto časom definitívne pred rokmi odzvonilo. V roku 2019 ju priaznivci mohli vidieť v komediálnej minisérii Why Women Kill a to bolo všetko. O novinke Pivoting sa dlho rozprávala, no dlhodobo sa dolaďoval samotný námet a tým pádom aj samotné nakrúcanie. Keď už bolo všetko pripravené, prišla pandémia a kríza v produkcii. Televízia FOX dá šancu novinke až v rámci nadchádzajúcej televíznej sezóny 2021/2022.

nemocnica, seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Čítajte aj Jojka na jeseň: Návrat Talentu, totálny seriálový reštart a nová šou s Rozborilom

A nový seriál vyzerá nádejne! Opäť pôjde o komédiu, keďže diváci volajú skôr po uvoľnených formátoch po pandémii. Dej seriálu Pivoting ukáže trojicu priateliek, každú inú, s vlastným príbehom, radosťami, ale aj starosťami. Každá si za tie roky vybudovala svoju bezpečnú bublinu a stereotyp. Ten sa im rozpadne, keď štvrtá z nich náhle zomrie. Razom zostanú obarené a šokované a uvedomia si, aký je život nevyspytateľný, krátky a môže sa v okamihu skončiť. Ak by v tomto momente zomreli, mohli by si povedať, že mali dobrý život?

stranger things, Čítajte aj Svetový seriálový hit je konečne späť! Netflix vracia do hry Stranger Things

Workoholička chce byť razom vzorná mama. Problém je, že nevie fungovať s vlastnými deťmi. Úspešná lekárka je deprimovaná z neustálej smrti a tak sekne so starým životom a rozhodne sa nájsť si novú prácu a zmysel život. Žena v domácnosti, ktorá bojuje s vlastnou váhou a komplexami sa rozhodne spraviť bodku za starými zvykmi a byť zase tou sexi ženou, za ktorou sa obzrie každý. Pivoting sľubuje mnoho zábavných momentov a situácií, ktoré pozná a rieši každý z nás!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ginnifer Goodwin #oseriáloch #seriál Pivoting