Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Divákov čaká kontroverzná seriálová novinka! Stojí za ňou svetoznámy spisovateľ

Televízie a streamovacie služby už túto jeseň nabehnú na štandardný režim fungovania. Hlásia koniec koronakrízy, ktorá poznačila podobu až dvoch televíznych sezón.

17.09.2021 07:00
the lost symbol, Foto:
Už čoskoro sa divákom predstaví nový seriál Stratený symbol. Vychádza z knihy Dana Browna.
debata
Superstar, Čítajte aj Porotcovia Superstar zostali ako obarení! A to len preto, že prišiel jeden súťažiaci...

Opäť sa tak do vysielania dostanú, po roku, do vysielania nové seriály a ich pilotné epizódy. Počas pandémie bol doslova zázrak vypustiť zabehnuté hity, priestor pre novinky bol minimálny. Teraz je provizórnemu vysielaniu koniec! Od septembra sa postupne spustí štandardná vysielacia štruktúra a na scénu prichádzajú novinky. A bude sa na čo pozerať!

Streamovacia služba Peacock chce zabojovať o divákov s lákavou novinkou od spisovateľa Dana Browna. Jeho ďalšie dielo sa sťahuje z plátna kín do sveta seriálu. Po Davinciho kóde, Anjeloch a démonoch alebo Inferne príde na obrazovky Stratený symbol. Dej ukáže mladšiu verziu profesora Langdona, tým pádom, nebolo možné angažovať Toma Hanksa do tohto projektu.

česko slovensko má talent 9, talent, mórová, jandová, slávik, prachař, Čítajte aj Ďalšia megašou dostala od Slovákov na frak! Jojka spustila Talent a zostala prekvapená

Príbeh rozpovie tajuplné konšpirácie o pozadí fungovania moci v USA, vo Washingtone ako hlavnom meste. Pozrie sa na pozadie najvyššej politiky a rozvinie konšpiračnú teóriu o Iluminátoch, ktorí, podľa mnohých, vládnu tomuto svetu skrz politickú moc.

Veľkú úlohu hrá výskum o ľudskej duši, ktorá vyvoláva vlnu nevôle u časti konzervatívnych politikov. Profesor Langdon sa tak opäť dostane do smrteľného nebezpečenstva a v pätách mu budú vrahovia, ale aj tí, ktorí chcú všetko ututlať. Stratený symbol je dostupný od 16. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dan Brown #oseriáloch #Peacock #The Lost Symbol