Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Test trpezlivosti fanúšikov Dobrého doktora! Zas a znova reprízy a potom to príde...

Televízia Markíza v pravidelných intervaloch avizuje premiérové vysielania svojich obľúbených seriálov. Dobrou správou je, že sa to týka aj Dobrého doktora.

15.07.2021 07:00
the good doctor, freddie highmore, Foto:
Herec Freddie Highmore hviezdi v The Good Doctor.
debata
the good doctor, dobrý doktor, Čítajte aj Toto nikto nečakal! Seriálový hit Dobrý doktor stráca jednu z hlavných hviezd

Aktuálne sesterská televízia Doma sa pustila do repríz starých častí. Počas prázdnin si budú môcť diváci pozrieť opakovanie druhej, tretej série a po nich už stanica avizuje vysielanie štvrtej série, ktorá sa začiatkom júna skončila v USA. Nedočkaví fanúšikovia seriálu tak budú musieť ešte chvíľku vydržať a vyskúšať svoju trpezlivosť, kým uvidia najnovšie pokračovanie dojemného seriálu o autistickom lekárovi Shaunovi Muprhym.

villa lucia, vágnerová, kubovčík, Čítajte aj Jojka chystá ďalší útok na divákov! Popri seriáloch sa pustila do nakrúcania filmu

Ďalšou skvelou správou je, že Dobrý doktor je jeden z mála seriálov, ktorému sa počas pandémie podarilo vyprodukovať plnohodnotnú 20-dielnu sériu. V drvivej väčšine sú aktuálne sezóny obľúbených hitov skrátené, pretože sa produkcia rozbehla s niekoľkomesačným zdržaním.

priatelia, Čítajte aj Toto iste poteší! Špeciálni Priatelia budú ešte lepší, keď si ich pozriete so...

A aby toho nebolo málo, tak Dobrý doktor má isté aj nakrúcanie piatej série, ktoré sa rozbehne v najbližších týždňoch v kanadskom Vancouveri. Diváci v USA uvidia nové časti už počas tohtoročnej jesene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #Freddie Highmore #televízia Markíza #Dobrý doktor