Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude toto megahit tejto jesene? Jeden z najdrahších seriálov súčasnosti sa predstavuje...

Streamovacia platforma Apple TV+ sa vo veľkom chystá na reštart svojej pôvodnej tvorby po pandémii koronavírusu. Jeseň bude mimoriadne bohatá.

30.07.2021 07:00
foundation, Foto:
Svetová premiéra novinky Foundation je naplánovaná na 24. septembra.
debata (1)

Už 24. septembra sa k divákom dostane jeden z najdrahších seriálov súčasnosti – Foundation, ktorý bol donedávna považovaný za nesfilmovateľné dielo, vzhľadom na svoj obrovský rozsah, ktorý vychádza z knižnej série Issaca Asimova. Seriálový svet sa s týmto popasoval po svojom. Apple TV+ sa rozhodla zainvestovať a dať Foundation vizuálnu podobu.

dobrý doktor, Čítajte aj Stále vie vháňať slzy do očí! Avšak zvládne to Dobrý doktor aj naďalej?

Či sa to podarilo môžu diváci posúdiť v priloženom traileri. Dej seriálu rozpovie príbeh nezvratného rozpadu galaktického spolužitia, ktorý vydržalo tisícky rokov. Pád galaktickej ríše predpovedá doktor Hari Seldon (Jared Harris), pričom sa dostáva na okraj spoločnosti a štvanou zverou. On a skupina verných preto uteká a rozhodne sa cestovať po galaxii až na jej okraj, aby tu založili tzv. Foundation (Nadáciu) a pokúsiť sa zachrániť tisícročné dedičstvo civilizácií.

Vládnuce klony – Cleoni – sa obávajú apokalyptických predpovedí vidia v Harim Seldonovi kľúčovú hrozbu a sú rozhodnutí spraviť všetko preto, aby ho odstránili. Ide však boj o moc. Obávajú sa straty moci a to nikto z nich nechce pripustiť.

cursed, seriál cursed, katherine langford, Čítajte aj Netflix nekompromisne zarezal svoj minuloročný prešľap! Škoda to veru nie je...

Seriál Foundation pri svojej premiére predstaví rovno prvé tri úvodné epizódy. Následne každý týždeň bude sprístupnená jedna epizóda. Prvá séria bude mať desať častí. Druhá séria by sa dokonca mala nakrúcať v Českej republike.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Apple TV Plus #seriál Foundation