Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialená toxická rodina sa vracia! Jediné, čo má význam je boj o moc

Televízia HBO avizuje návrat cenami ovenčeného seriálu Succession (Boj o moc). Tretia séria sa predstaví už 18. októbra!

18.10.2021 07:00
succession, boj o moc, Foto:
Rodina Royovcov sa vracia s treťou sériou!
debata
pán profesor, tomáš maštalír, Čítajte aj Toto zabolelo! Pán profesor skopnutý na svoje minimá, Sestričky naďalej dole

Klan Royovcov hlási návrat! Po dlhej, takmer dvojročnej pauze, sa seriál Succession vráti s novými epizódami. HBO ju uvedie na svojej platforme Max počas najbližšej jesene. Zdržanie premiéry tretej série spôsobila pandémia. Seriál sa nakrúca v New Yorku, ktorý bol v prvopočiatkoch pandémie silno zasiahnutý a nebolo možné produkovať.

Seriál Succession (Boj o moc) rozpráva príbeh o miliardárskej rodiny Royovcov, ktorá má v rukách mediálne impérium Waystar Royko a jeho prežitie závisí v každodennom boji o moc. Rodinné dedičstvo čelí vonkajším útokom, ale najmä vnútorným. Na jednej strane stojí nekompromisný otec, ktorý je zástancom starého systému. Konzervatívna hlava rodiny bojuje proti vlastným deťom a liberálnemu systému. Občas sa mu to podarí, občas nie.

you, penn badgley, victoria peddreti, Čítajte aj Šialení vraždiaci psychopati sú späť! Hit od Netflixu predvedie krvavú sériu

Na druhej strane barikády sú potomkovia klanu Royovcov. Každý je iný a každý má inú predstavu, ako viesť impérium. A to je hnací motor pre všetky intrigy, zrady, faloš, neúprimnosť. Seriál Succession ukazuje doslova choré vzťahy medzi členmi rodiny, pričom je absolútne čudné, že títo ľudia sú schopní popri sebe koexistovať.

Tretia séria sľubuje ešte väčšiu dávku nevraživosti. Po šokujúcom finále druhej série je rodina definitívne rozdelená a znepriatelená. V nových častiach si naplno pôjde otec a potomkovia po krku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #boj o moc #HBO #oseriáloch #seriál Succession