Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Absolútne zlyhanie na celej čiare! Zhasli všetky nádeje na pokračovanie tajomného seriálu

Posledné nádeje fanúšikov seriálu Manifest sa upierali najmä k Netflixu, ktorý by mohol zrušený seriál prebrať. Nestane sa tak.

22.07.2021 07:00
Manifest, Foto:
Seriál Manifest nechce žiadna televízia, definitívne sa končí.
debata (1)

Milióny fanúšikov po celom svete sú stále v šoku a nevedia sa zmieriť s faktom, že televízia NBC nekompromisne zrušila seriál Manifest po troch sériách. Seriál na dokončenie svojho komplikovaného príbehu a zmiznutí lietadla a následného znovuobjavenia po 5,5 roku, potreboval odvysielať šesť sezón. Stanica tak stopla svoju drámu presne v polovici. Z Manifestu sa tak stala absolútna strata času.

manifest, Čítajte aj Koniec tohto seriálu nikto nikdy neuvidí! Letecká záhada sa končí uprostred príbehu

Po oznámení konca seriálu má štúdio, ktoré ten-ktorý seriál vysiela len zopár týždňov na to, aby mu našlo nový domov. Herci sú ešte viazaní platnými zmluvami. Ak sa im to nepodarí, všetci sú voľní a obsadenie sa spravila veľmi rýchlo rozpŕchne do iných projektov. Vtedy nádej na možné pokračovanie definitívne zhasne.

To je aj prípad Manifestu. Krátke zopár týždňové obdobie, kedy štúdio Warner Bros. hľadalo nového vysielateľa sa skončilo. Tvorcovia museli oznámiť smutnú správu. Nádej definitívne zhasla, seriál Manifest končí, nenašiel nový domov. Pritom to vyzeralo veľmi nádejne. Práve Netflix by bol logickým krokom.

príbeh služobníčky, elisabeth moss, Čítajte aj Príbeh služobníčky chrstol všetkým vriacu vodu do tváre! Nová séria znova trafila do čierneho

Streamovací gigant získal vysielanie práva na tento seriál a zaradil ho do svojej ponuky. Všetky tri série a tie stali do niekoľkých dní hitom, ktorý obsadil prvé priečky rebríčka sledovanosti. Fanúšikovia dali jasne najavo, že o seriál majú veľký záujem a je tam veľký potenciál, aby sa ho niekto ujal a zainvestoval potrebné milióny na dokončenie príbehu.

Podobná situácia situácia sa stala aj pred rokmi, keď stanica FOX zrušila po troch sériách Lucifera. Za ním taktiež stálo štúdio Warner Bros. a Netflix spravil dobre. Nakrútil ďalšie tri série, pričom tá posledná bude mať premiéru budúci rok.

Lenže pri Manifeste to nevyšlo a je pomerne prekvapujúce, že Netflix seriál neprebral. Tento seriál sa teda nekompromisne kon­čí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Manifest