Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec seriálu nie je na programe dňa! Bude mať tento hit obrovský problém?

Televízia ABC je poriadne odvážna! Trúfa si nakrútiť ďalšie série svetového hitu Grey's Anatomy (Klinika Grace), hoci pred časom hrozilo reálne zrušenie.

23.08.2021 07:00
ellen pompeo, greys anatomy, Foto:
Riskuje zbytočne televízia? Nechce sa vzdať seriálu Grey´s Anatomy.
debata

Ako sa hovorí, tentokrát to bola naozaj veľká tesnotka! Najsledovanejšia lekárska dráma sveta ešte nikdy nebola tak blízku ku koncu, ako pred pár mesiacmi. Všetko stálo a padalo na rozhodnutí herečky Ellen Pompeo, ktorej s koncom sedemnástej série vypršal aktuálny kontrakt. Jej ochota upísať sa pokračovaniu bola čoraz menšia a v uplynulých mesiacoch sa začali šíriť dohady o tom, že koniec je nezvratný.

danica hričová, Čítajte aj Sivá eminencia Jojky o novinke Nemocnica: Netušila som, ako ma tento žáner chytí za srdce

Pred časom Pompeo hovorila, že si myslí, že sa jej príbeh chýli ku koncu, keďže bolo povedané gro zápletiek, ktoré mohli byť vypovedané. Navyše v ostatnom čase odišlo viacero veľkých mien, ktoré dlhoročne účinkovali.

Nikto z fanúšikov si nevedel predstaviť, že by sedemnásta séria bola záverečná, keďže kvalitatívne rozhodne nepatrila medzi tie najlepšie. Tvorcovia museli zvládnuť nakrúcať v područí pandémie a ani samotný príbeh neoslnil. Grey's Anatomy potrebuje bombastickú rozlúčku, keďže seriál prekonal všetky rekordy domovskej stanice.

oteckovia, Čítajte aj Vieme, kedy sa vrátia Oteckovia s novými časťami! Markíza si prichystala revolučnú zmenu

Avšak nakoniec všetko dobre dopadlo a zrodila sa nová dohoda. Osemnásta séria dostala zelenú. Mnohí by očakávali, že stanica oznámi, že to bude záverečná séria. Nestalo sa! Vedenie je presvedčené, že toto nebude koniec Grey's Anatomy. „Seriál je valec v sledovanosti,“ povedal riaditeľ televízie ABC Craig Erwich.

„Fanúšikovia si zamilovali novú sezónu. Myslím si, že seriál a tvorcovia spravili neuveriteľnú prácu, keď hovorili príbeh z prvej línie v boji s koronavírusom. Budeme vysielať Grey's Anatomy tak dlho, ako to len bude možné,“ uzavrel.

sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Markíza na jeseň: Žiadne experimenty, stávka na tie najväčšie divácke trháky

Zdá sa, že čoskoro sa rozpúta ďalší boj o budúcnosti tohto seriálu, keďže hlavná predstaviteľka Ellen Pompeo uzavrela iba ročný kontrakt. Aktuálne vydýchnutie si je iba ticho pred búrkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo #Grey´s Anatomy #oseriáloch