Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prežije toto legendárna kriminálka? Obľúbený vyšetrovateľ si dáva po 18 rokoch pauzu

Kriminálku NCIS nie je nutné špeciálne predstavovať. Ide jeden z najúspešnejších titulov na svete a dlhoročne sa vysiela aj na Slovensku, kde si našiel veľkú divácku základňu.

15.07.2021 07:00
ncis, Foto:
Koniec jednej seriálovej éry. Herec Mark Harmon sa lúči s NCIS.
debata (1)

V posledných týždňoch bolo najmä v zákulisí seriálu poriadne dusno. Hlavný predstaviteľ Mark Harmon, ktorý finišoval s nakrúcaním neuveriteľnej osemnástej série sa nechal počuť, že nie je ochotný viac predĺžiť si kontrakt a NCIS definitívne opúšťa. Predsalen má svoj vek a chcel si viac užiť rokmi nahromadené kráľovské honoráre, ktoré mu televízia CBS vyplácala, aby čo najdlhšie zotrval na televíznych obrazovkách ako agent Gibbs.

the good doctor, freddie highmore, Čítajte aj Test trpezlivosti fanúšikov Dobrého doktora! Zas a znova reprízy a potom to príde...

Asi len málokto si vie predstaviť NCIS bez Gibbsa. Teraz sa tak stane! Tvorcovia boli nútení postupne prispôsobiť posledné epizódy najnovšej série prianiu herca a nasmerovať dejové zápletky k jeho odchodu. Vo finále osemnástej série videli diváci Gibbsa, ako zrejme, nafingoval svoju smrť, aby mohol na vlastnú päsť sledovať a zatknúť sériového vraha. Navyše ho suspendovali z NCIS, takže sa vytvoril ideálny scenár pre jeho odchod.

villa lucia, vágnerová, kubovčík, Čítajte aj Jojka chystá ďalší útok na divákov! Popri seriáloch sa pustila do nakrúcania filmu

Medzitým však nastal zvrat. Televízia sa nechcela zmieriť, aby definitívne stratila jednu zo svojich najväčších hviezd a rozbehli sa finálne rokovania. Sledovanosť kriminálky je stále nadpriemerná (uvidí sa, ako s krivkou zamáva jeho absencia) a tak CBS potvrdila nakrúcanie aj 19. série. Do nej chceli angažovať stoj, čo stoj aj Harmona.

Ten napokon zmenil svoje rozhodnutie a rozhodol sa zotrvať. Je v tom však veľký háčik. Objaví sa iba v niekoľkých epizódach. Nebude viac hlavnou postavou. V zákulisí je poriadne horúco a hovorí sa, že pôjde o naozaj veľmi malý počet epizód, v ktorých je ochotný sa objaviť. NCIS však musí ísť ďalej.

priatelia, Čítajte aj Toto iste poteší! Špeciálni Priatelia budú ešte lepší, keď si ich pozriete so...

Preto sa musí nájsť akási náhrada za Harmona, ktorý bude veľmi obmedzene fyzicky účinkovať v nových epizódach. Najnovšou posilou je známy herec Gary Cole, ktorý sa pridáva k súčasnému obsadeniu a v 19. sérii bude zohrávať kľúčovú úlohu. Tvorcovia vehementne hovoria, že nepôjde o náhradu Gibbsa, toho sa nahradiť nedá. Dúfajú, že keď si Harmon oddýchne, bude ochotný sa naplno vrátiť.

the morning show, morning show, aniston, witherspoon, Čítajte aj Prehnité televízne zákulisie opäť ukáže svoju falošnú tvár! Je na čo sa tešiť...

Aby toho nebolo málo, tím NCIS rozšíri aj nová ženská postava, ktorú stvárni herečka Katrina Law. Vyšetrovací tím prejde tak poriadnym refreshom.

Je teda otázne, ako absencia dlhoročnej postavy zamáva s krivkou sledovanosti. NCIS je aj po rokoch obľúbený hit a práve odchod piliera by mohol znamenať aj rýchly koniec. Nová séria bude premiéru už počas tohtoročnej jesene.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #NCIS #Mark Harmon