Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je nejaká šanca, že sa najnovší hit HBO vráti? Kate Winslet v tom má jasno...

V ostatných týždňoch sa obrazovky HBO prehnala skvelá kriminálna miniséria Mare of Easttown s Kate Winslet v hlavnej úlohe. Nielen diváci si žiadajú pokračovanie!

19.07.2021 07:00
mare of easttown, kate winslet, Foto:
Aj napriek obrovskému úspechu, miniséria Mare of Easttown pokračovať nebude.
debata

Sedemdielna kriminálka, ktorá divákov zaviedla do svojského mestečka Easttown, kde komunitu máta zmiznutie tínedžerky a následná beštiálna vražda ďalšej si doslova získala milióny divákov po celom svete. Slovensko nie je výnimkou a vďaka streamovacej platforme HBO GO sa seriál dostal aj k našincom zarovno s americkou premiérou.

sex education 3, Čítajte aj Začiatok jesene prinesie kopec srandy! Vráti sa komediálny hit od Netflixu

Všetku pozornosť si na seba prevzala oscarová Kate Winslet, ktorá bravúrne stvárnila miestnu vyšetrovateľku Mare. Herečka sa nebála zájsť tak ďaleko, že odmietla akúkoľvek retuš a make-up. Jej psychický stav sa pretavil aj do fyzického zjavu, ktorý nebol na prvý pohľad lichotivý. Miniséria Mare of Easttown si počas niekoľkých týždňov vyslúžila výrazne stúpajúcu sledovanosť a samotné finále prepisoval rekordy a stalo sa jedným z najsledovanejších programov posledných rokov na HBO.

priatelia, Čítajte aj Toto iste poteší! Špeciálni Priatelia budú ešte lepší, keď si ich pozriete so...

Prirodzene sa natíska otázka, či je možnosť, aby tento seriál dostal pokračovanie. Nebolo by to prvýkrát, keď by tvorcovia prehodnotili svoje pôvodné rozhodnutie o jednorazovej sérii. Netreba chodiť po príklad ďaleko – seriál Big Little Lies (Veľké malé klamstvá). Pôvodne malo ísť o jednu sériu. Napokon vznikli dve a čoraz častejšie sa skloňuje aj trojka.

joj, joj group, Čítajte aj Ajajaj! Vyhne sa Jojka hanbe? Jej seriály "bodujú" o titul najhorší seriál sezóny

Olej do ohňa priliala aj samotná Winslet, ktorá to povedala jasne: „Bezpochyby by som si Mare zahrala aj v druhej sérii. Chýba mi. Je to veľmi zvláštna vec. Pripadám si, ako keby som trúchlila. Bola to úžasná rola. Na Mare je niečo návykové, pretože je jedinečná, plná lásky, brilantná a najmä uveriteľná,“ uzavrela herečka svoju úvahu pri obzretí sa za prvou sériou.

Problémom je samotné HBO, ktoré naďalej tvrdí, že seriál Mare of Easttown bol od začiatku pripravovaný ako miniséria. Bez možnosti pokračovania. Možno svoje rozhodnutie televízia časom ešte prehodnotí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Winslet #HBO #oseriáloch #seriál Mare of Easttown