Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kultový sci-fi seriál dostáva šancu reparát! A vyzerá to naozaj nádejne

Už budúci rok sa k fanúšikom Star Treku dostane dlhoočakávaná druhá séria hitu o Picardovi. Nové časti by mohli napraviť pošramotenú reputáciu prvej série.

08.07.2021 07:00
star trek picard, picard, patrick stewart, Foto:
Druhú sériu sľubujú tvorcovia počas budúceho roka.
debata (1)

V roku 2020 sa fanúšikom splnil naozaj divoký sen. Streamovacia platforma Paramount+ (predtým CBC All Access) posmelená úspechom modernej verzie Star Trek: Discovery začala realizovať svoje plány s rozširovaním tejto frančízy. Priestor dostala legendárna postava Jean-Luca Picarda v podaní vynikajúceho Patricka Stewarta. Ešte pred pár rokmi by len málokto dúfal, že sa vrátia kultové seriály. Vďaka rozmachu online streamovacích platforiem sa mnohé sny plnia.

Norman Reedus, the walking dead, Čítajte aj Toto bolo naozaj zlé! Zombíci tesne pred koncom seriálu predviedli katastrofálnu nudu

To je aj prípad Picarda. Avšak všetci očakávali, že seriál Star Trek: Picard bude dokonalým dielom. Prvá séria mala mnoho múch, no aj tak prevažovala nostalgia a radosť z toho, že na obrazovkách sa preháňa legendárny kapitán, teraz už admirál.

kriminálka kraj, mitaš, Čítajte aj Bude to tromf tejto jesene? Jojka predstavila ďalšiu seriálovú novinku

Nekonala sa však zbesilá vesmírna naháňačka, ako si mnohí pred vysielaním mysleli. Putovalo sa planétami s cieľom odhaliť obrovské sprisahanie vo Federácii, odhalení zradcu a najmä ukázať pozadie a pravdu o najväčšej katastrofe, ktorá sa odohrala na Marse.

Druhá séria, podľa prvých teaser trailerov, sľubuje istý reparát. Tvorcovia sa zrejme poučili z vlastných chýb a nová séria prinesie temnejšiu atmosféru. Poteší, že hlavný nepriateľ prichádzajúcej série bude stará známa postava z pôvodného seriálu. Bude ním Q, ktorý naruší časovú os a Picard so svojim novým hviezdnym tímom budú musieť zachrániť nielen samých seba, ale aj prítomnosť a najmä budúcnosť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Stewart #oseriáloch #Star Trek: Picard #Paramount+