Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prehnité televízne zákulisie opäť ukáže svoju falošnú tvár! Je na čo sa tešiť...

Streamovacia televízia Apple TV+ konečne ukázala prvý teaser trailer k druhej sérii svojho hitu The Morning Show. Aby toho nebolo málo, bol oznámený aj dátum premiéry nových častí.

09.07.2021 07:00
the morning show, morning show, aniston,... Foto:
Druhá séria skvostného seriálu The Morning Show bude mať premiéru 17. septembra.
debata

Seriál je inšpirovaný knihou žurnalistu Briana Stelterta Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV a prináša jedinečný, mrazivý, autentický, bezútešný, šokujúci, dychberúci, avšak častokrát veľmi smutný pohľad do zákulisia tvorby najsledovanejšej rannej šou v USA. Kto by nechcel byť jagavou hviezdou televíznej relácie, ktorú sledujú milióny?

Norman Reedus, the walking dead, Čítajte aj Toto bolo naozaj zlé! Zombíci tesne pred koncom seriálu predviedli katastrofálnu nudu

Moderátori sú modly, diváci ich milujú, sú neskutočne bohatí, robia rozhovory s najväčším osobnosťami sveta, sami sú pod drobnohľadom a radi ukazujú svoje dokonalé súkromie. Všetko je priam dokonalé. A hlavne falošné! Je to iba do bodky premyslená ilúzia na divákov, aby si v hojnom počte sadali pred televízne obrazovky a prinášali stanici obrovskú sledovanosť a ona mohla na tom ryžovať. Po vypnutí kamier je všetko iné.

kriminálka kraj, mitaš, Čítajte aj Bude to tromf tejto jesene? Jojka predstavila ďalšiu seriálovú novinku

Po zdržaní kvôli korone sa druhá séria The Morning Show objaví už 17. septembra, teda takmer dva roky po premiére šokujúcej prvej série. Pôvodne nemali čakať fanúšikovia tak dlho, pandémia spôsobila až ročné zabrzdenie. Avšak zlé časy, vyzerá to tak, že odchádzajú a diváci sa môžu tešiť opäť na dychberúci výkon Jennifer Aniston alebo Reese Witherspoon.

dr. death, joshua jackson, Čítajte aj Tohto lekára nechcete stretnúť! Namiesto zdravia, nádeje rozosieva strach a smrť

Druhá séria sľubuje ešte viac otrasného televízneho zákulisia, ktoré je plné intríg, prospechárskych vzťahov, boja o moc a sexuálneho obťažovanie a nevhodného správania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #oseriáloch #Apple TV Plus #The Morning Show