Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obrovské prekvapenie pre tých zábavychtivých! Počas leta Susedia nezmiznú

Televízia Markíza naplno nabieha letnú programovú štruktúru a tá prináša viaceré prekvapenia! Nebýva zvykom, aby televízie počas leta uvádzali pôvodnú tvorbu.

05.07.2021 07:00
susedia, Foto:
Susedia budú baviť divákom aj počas leta.
debata (1)

Toto leto nastane zmena! Markíza sa rozhodla zariskovať a počas oddychových mesiacov bude aj naďalej vysielať premiérové epizódy deviatej série Susedov. Každý pondelok bude pripravená však už len jedna nová časť. V júni sa vysielali rovno dve časti.

markíza, Čítajte aj Markíza a jej narodeniny: Pripravte sa na špeciálny program, vrátia sa aj Mojsejovci...

Televízia, navyše, počas leta sa pokúsi zresuscitovať český seriál Kameňák, ktorý sa u nás, ale aj v Čechách nestretol s očakávaným úspechom. Najmä v prípade českej Novy išlo o ľadovú sprchu, keďže to mal byť hit, diváci túto verziu odmietli.

Vysielanie premiérových Susedov je o to zaujímavejší krok, keďže aktuálnej sérii sa nedarí v diváckej priazni a ratingy neustále klesajú. V súčasnosti sa výkon seriálu pohybuje na úrovni 5% sledovanosti. Vyzerá to tak, že Markíza pracuje aj s plánom B, že epizódy, ktoré by sa inak vysielali počas jesene vysunula do letnej štruktúry a na začiatku novej televíznej sezóny 2021/2022 tak uvoľnia miesto iným programom.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Tento seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste...až na koronu! Nová séria nebola vôbec dobrá

„Premiérové časti si budú môcť vychutnávať v júli aj auguste v tradičnom pondelkovom vysielacom čase o 20:30 hod. Pondelková zábava bude pokračovať dvojitou dávkou českého komediálneho seriálu Kameňák, pričom na obrazovky sa dostanú aj doposiaľ neodvysielané časti,“ prezradila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #oseriáloch #televízia Markíza #leto 2021