Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tešte sa, toto budete chcieť vidieť! Na začiatku leta prichádza seriálová bomba

Boj o "digitálneho" diváka sa vyostruje každým prichádzajúcim mesiacom. Televízia Markíza tento súboj rozhodne nevzdáva a opäť posilňuje svoju online platformu.

25.06.2021 07:00
schitt´s creek, Foto:
Fanúšikovia seriálov sa majú na čo tešiť! Prichádza kultové Mestečko Schitt´s Creek.
debata

Jej Voyo vo veľkom pridáva atraktívne tituly, aby presvedčilo potenciálnych predplatiteľov, že sa oplatí kúpiť si práve túto streamovaciu službu. Práve nadchádzajúca jeseň bude zlomová aj pre Slovensko. Čaká sa príchod Disney+, ale zmenu z HBO GO na HBO Max. Popritom aj ostatné služby posilňujú. Netflix chŕli nové tituly, Amazom Prime Video intenzívne rozširuje česko-slovenskú lokalizáciu.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka na jeseň poriadne zamieša kartami! Na Slovensku spustí prémiovú televíziu

Od 25. júna na Voyo prichádza obrovský seriálový hit, pričom žiadna zo streamovacích služieb tento titul neponúka. Ide teda o exkluzívnu slovenskú premiéru! Najväčším ťahákom júnovej ponuky bude seriálový hit Mestečko Schitt's Creek (Schitt's Creek) z autorskej dielne Eugena a Dana Levyovcov.

the falcon and the winter soldier, Čítajte aj Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Megadrahý Marvel seriál rozhodne nie je bez chýb

Príbeh o rodine, ktorá príde o celý svoj majetok a je nútená opustiť svoj rozmarný život a presťahovať sa do malého depresívneho mestečka Schitt's Creek, si vyslúžil niekoľko cien Emmy a uznanie fanúšikov po celom svete. Jednu z hlavných postáv si zahrala aj hviezda filmov Sám doma Catherine O'Hara. Aby toho nebolo málo, seriál bude dostupný so slovenským dabingom.

zväčšiť Nový seriál Mestečko Schitt's Creek bude... Foto: TV Markíza
schitt´s creek, Nový seriál Mestečko Schitt's Creek bude dostupný na streamovacej službe Voyo.

Fanúšikovia kriminálnych seriálov určite ocenia napínavé akvizičné tituly Čierne vdovy (Black Widows), Doživotie (Livstid), alebo už dostupné tituly Nobel, Očitý svedok (Eyewitness), Dvojitá tvár (The Level), či Nočný manažér (The Night Manager). Pre priaznivcov detektívok a anglickej spisovateľky Agathy Christie je pripravený vynikajúci seriál z dielne BBC Skúška neviny (Ordeal by Innocence).

superstar, Čítajte aj Kultová spevácka šou sa vracia! Títo porotcovia budú hľadať novú Superstar

Naďalej budú postupne pribúdať nové série hitu Znovu 20 (Younger), rovnako je od 18. júna seriál Kňaz na úteku (Impastor), v ktorom sa hlavný hrdina skryje pred veriteľmi v malej dedinskej osade a ukradne identitu miestnemu novému homosexuálnemu pastorovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #oseriáloch #televízia Markíza #Mestečko Schitt´s Creek