Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka, ale aj diváci si môžu vydýchnuť! Strhujúci akčný seriál má pokračovanie isté

Obľúbený seriál 911 valcuje po celom svete. Nezmenila to ani pandémia koronavírusu. Kým trend v USA počas krízy spočíval v klesajúcej sledovanosti seriálov, kým vo svete to bolo opačne, vybraných hitov sa to netýkalo.

02.07.2021 07:00
911, Foto:
Obľúbený seriál 911 má piatu sériu istú.
debata

Medzi šťastlivcom patrí práve akčný hit 911, ktorého štvrtá séria mala exkluzívnu premiéru na Slovensku len pred niekoľkými týždňami. V tom čase ešte finišovala táto sezóna v USA. Jojka si tak pre divákov pripravila naozaj zaujímavé prekvapenie, ktoré v našich končinách nie je vo zvyku.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Tento seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste...až na koronu! Nová séria nebola vôbec dobrá

Korona iba načas zastavila obľúbených hrdinov. Najnovšia séria nabrala meškanie kvôli obmedzeniam, avšak podarilo sa zrealizovať nakrúcanie aspoň štrnástich epizód 911. To isté platí aj pre spin-off 911: Texas. Štandardne sa točia 18-dielne série.

markíza, Čítajte aj Markíza a jej narodeniny: Pripravte sa na špeciálny program, vrátia sa aj Mojsejovci...

Dobrou správou je, že americké televízie sa chystajú prinavrátiť staré dobré časy pred koronou a nová televízna sezóna 2021/2022 odštartuje v septembri a nové série už nebudú skracované.

Televízia FOX zároveň potvrdila piatu sériu pre pôvodnú 911-stku a tretiu sériu pre 911: Texas. Diváci, ale aj Jojka si môže vydýchnuť. Prísun nových časti má teda garantovaný. Štvrtej sérii sa v USA darilo. Priemerne si ju pozrelo viac ako 6 miliónov divákov a stala sa najsledovanejšou drámou na domovskej stanici.

teória veľkého tresku, big bang theory, Čítajte aj Pravý koniec Teórie veľkého tresku je odhalený! Pre toto 'Sheldon' odmietol 50 milónov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál 9-1-1