Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bol to televízny sviatok a to doslova! Špeciálni Priatelia valcovali v sledovanosti

Minulý týždeň sa milióny fanúšikov kultového seriálu Priatelia dočkali vytúženej špeciálnej časti. Okrem pozitívnych ohlasov sa dočkala aj vysokej sledovanosti.

03.06.2021 07:00
priatelia. Foto:
Herci zo seriálu Priatelia po 17 rokoch opäť spolu na jednom pódiu.
debata

Streamovacia služba HBO Max trafila do čierneho. Nikto nečakal prepadák, Priatelia sú artikel, ktorý stále dokáže strhnúť masy. Zopakovala sa to aj po 17 rokoch od skončenia pôvodného seriálu. Špeciálna epizóda, ktorá bola mixom talk-šou a dokumentu zaznamenala len v USA gigantickú pozornosť publika. Priateľom o to viac pomohla aj koroankríza a ročné meškanie produkcie. Diváci boli už beztak mimoriadne napätí a nadšení zároveň, keď sa oficiálne objavila správa, že šestica hercov sa znova zíde na jednom pódiu.

Iba v deň premiéry 103 minút trvajúcej epizódy ju videlo až 29% domácností, ktoré si predplácajú streamovacie služby ako Netflix, HBO Max, Amazon, Disney+, Hulu a iné. Publikum tvorilo 55,4% ženy. Priatelia výrazne zasiahli generáciu, ktorá na nich vyrastala. Až 50% publika tvorila cieľová skupina vo veku 35 – 54 rokov.

superman, superman and lois, Čítajte aj Originálna zábava s notoricky známym hrdinom! A navyše sa zo seriálu stal obrovský hit

Noví Priatelia však rekord nezlomili. Bola to tesnotka, ale väčšiu sledovanosť mala premiéra druhého pokračovania Wonder Woman, ktoré sa do kín v USA nedostalo kvôli pandémii. Nedočkaví fanúšikovia sa napokon dočkali špeciálnej premiéry počas zimy, keď aj Spojené štáty mali najhoršiu situáciu. Vtedy túto premiéru pozeralo až 32% domácností, ktoré si platia online televízie.

Na Slovensku je epizóda Priatelia: Zase spolu dostupná so slovenskými titulkami na HBO GO.
Špeciálna epizóda Priatelia: Zase spolu Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber zo špeciálnej epizódy Priatelia: Zase spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #HBO Go #oseriáloch #HBO Max