Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký dôvod na radosť! Noví Priatelia mieria aj na Slovensko

Noví Priatelia mieria na Slovensko! Našinci uvidia dlhoočakávané stretnutie len pár hodín po americkej premiére!

22.05.2021 07:00
priatelia, seriál priatelia, friends, Foto:
Slovenskí diváci uvidia špeciálnu časť Priateľov na HBO GO.
debata (2)

Priatelia: Zase spolu budú mať aj u nás premiéru už 27. mája na HBO GO, teda najbližší štvrtok. Nepotvrdili sa tak zvesti, že by špeciálna epizóda mala premiéru len v USA, keďže služba HBO Max nie je u nás ešte dostupná, to sa stane až v druhej polovici tohto roka. O tento komediálny event roka však diváci neprídu a nebudú musieť čakať ani o deň naviac.

priatelia, Čítajte aj Takto vyzerajú Priatelia po 17 rokoch od poslednej klapky! Pozrite si trailer k špeciálnej epizóde

Seriál Priatelia je stále jedným z najobľúbenejších televíznych seriálov. V čase pôvodného uvedenia zaznamenal obrovskú sledovanosť a dodnes sa celosvetovo teší veľkej popularite na televíznych staniciach a prostredníctvom streamovacích služieb. Všetkých 10 sérií seriálu je ocenených fanúšikmi aj kritikmi, o čom svedčí aj fakt, že seriál získal ocenenie Emmy pre najlepší komediálny seriál a rovnaké ocenenie za úlohy v seriáli dostali aj herečky Jennifer Aniston a Lisa Kudrow.

call me kat, mayim bialik, Čítajte aj Neuveriteľná blbosť! Hviezda Teórie veľkého tresku šliapla poriadne vedľa

Seriál Priatelia z produkcie spoločnosti Warner Bros. Television sleduje životy skupiny šiestich priateľov žijúcich v New Yorku: súrodencov Rossa (David Schwimmer) a Moniky Gellerových (Courtney Cox) a ich priateľov Chandlera Binga (Matthew Perry), Phoebe Bufetovej (Lisa Kudrow), Joeyho Tribbianiho (Matt LeBlanc) a Rachel Greenovej (Jennifer Aniston). Za vznikom Priateľov stojí David Crane a Marta Kauffman, ktorí boli spoločne s Kevinom Brightom výkonnými producentmi seriálu.

Špeciálna epizóda znova ukáže šesticu hercov a mnoho hviezdnych hostí späť v štúdiu Stage 24, jedného zo štúdií spoločnosti Warner Bros. v kalifornskom Burbanku, v ktorom sa ikonický komediálny seriál pôvodne natáčal, a to na živo prenášanú improvizovanú oslavu populárneho seriálu.

markíza, televízia markíza, logo, markíza, Čítajte aj Markíza má náhradu za odídencov z Telerána: Nová dvojica vás prekvapí

Okrem šestice predstaviteľov hlavných postáv sa v relácii objaví tiež veľa ďalších špeciálnych hostí, okrem iného: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliot Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malala Yousafzai.

zväčšiť Slováci neprídu o nových Priateľov. Foto: HBO
priatelia zase spolu, priatelia, Slováci neprídu o nových Priateľov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #HBO #HBO Go #oseriáloch #HBO Max