Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takto vyzerajú Priatelia po 17 rokoch od poslednej klapky! Pozrite si trailer k špeciálnej epizóde

Streamovacia platforma HBO Max zverejnila plnohodnotný trailer k dlhoočakávanej špeciálnej epizóde, ktorú uvedie 27. mája.

19.05.2021 19:23
priatelia, Foto:
Kultoví Priatelia sa po prvýkrát spoločne stretnúť na jednom pódiu po 17 rokoch od skončenia seriálu.
debata

Dvojminútový trailer konečne odhalil pointu epizódy, ktorá bola dlho opradená rúškom tajomstva. Zo začiatku bolo oficiálne potvrdené, že nepôjde o klasické, hrané pokračovanie kultového seriálu, ktorého poslednú časť odvysielala televízia NBC pred 17 rokmi. Samotní herci hovorili, že to bude pocta sitkomu, z ktorého sa stal fenomén. Sama Jennifer Aniston priznala, že nebude hrať Rachel, avšak diváci budú spokojní, keďže fragmenty kultových postáv budú zachované.

Teraz je jasné, že to je pravda. Šestica hercov sa po prvýkrát stretne na jednom pódiu a zaspomína si desaťročné nakrúcanie. Znova si však zahrajú nezabudnuteľné scénky z pôvodného seriálu.

friends, priatelia, seriál priatelia, Čítajte aj Bomba! Priatelia poznajú dátum návratu. Neuveríte, ako skoro ich uvidíte...

Špeciálny dokument bude aj plní hostí. Objaví sa taktiež David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malala Yousafzai.

Fanúšikom Priateľom sa splní sen, keďže herci sa znova ocitnú v pôvodných kulisách. Porozprávajú o svojich zážitkoch, pocitoch. Všetci sa môžu tešiť na veľkú dávku nostalgie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max