Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový jún bude úžasný! Toto všetko si nemôžete nechať ujsť

Leto nezadržateľne klope na dvere, ale počas júna nehrozí nuda. Vždy sa nájdu seriály, ktoré stoja za vašu pozornosť. Teraz to nie je inak!

04.06.2021 07:00
loki, tom hiddleston, Foto:
Tretí hraný Marvel seriál uvidia diváci už od 9. júna.
debata (1)

1. Loki – premiéra nového seriálu

Fanúšikovia Marvelu jasajú! Tretí hraný seriál prichádza. Tentokrát sa zameria na obľúbeného antihrdinu Lokiho. Dej seriálu sa odpichne od Avengers: Endgame, keď sa vytvorila alternatívna časová línia, v ktorej Loki unikol a svojim spôsobom sa vyhne smrti v budúcnosti. Dostáva sa k strážcom času a bude musieť konať to, čo najviac nenávidí – dobro. Seriál štartuje na streamovacej službe Disney+ už 9. júna.

sandra oh, Čítajte aj Nádej definitívne zhasla! Túto herečku nikdy neuvidíte vo svojom obľúbenom seriáli

2. Why Women Kill – premiéra 2. série

Niekdajší autor Zúfalých manželiek sa po dvoch rokoch od uvedenia prvej série opäť vracia. Antológia Why Women Kill vo svojej druhej sérii. Fanúšikov čaká úplne nový príbeh, úplne nové postavy, ale overená zábava. Komediálno-kriminálna miniséria vráti na obrazovky obľúbenú herečku Lanu Parillu zo seriálu Once Upon a Time. Nové časti sa budú vysielať od 3. júna.

superman, superman and lois, Čítajte aj Originálna zábava s notoricky známym hrdinom! A navyše sa zo seriálu stal obrovský hit

3. Sex/Life – premiéra nového seriálu

Nebol by to Netflix, keby počas každého mesiaca neuviedol nejaký nový seriál. V júni staví na kontroverznú a šteklivú nôtu. Novinka Sex/Life ukáže usadlú ženu z predmestia, matku dvoch detí, ktorá začne fantazírovať o rôznych nevypovedaných témach, čo vedie k stretu s jej aktuálnym životom a pripomenie jej mladé roky, ktoré boli úplne odlišné. Novinku Netflix uvedie 25. júna.

hra o tróny, game of thrones, emilia clarke, Čítajte aj Pripravte sa! Nová Hra o tróny plná drakov bude poriadne šialená

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Loki #oseriáloch #Why Women Kill #Disney+