Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento seriál čaká na slovenskú premiéru a už teraz má problém! Bez milosti ho zrušili

Televízia Markíza avizovala, že v tomto roku na niektorej z menších staníc spustí vysielanie skvelého kriminálneho seriálu Prodigal Son (Márnotratný syn), v USA ho však zrušili. Naša stanica tak má k dispozícii len dve sezóny.

24.05.2021 07:00
prodigal son, Foto:
Skvelý kriminálny seriál čaká na svoju slovenskú premiéru.
debata

Pričom aktuálna séria má len trinásť častí, viac sa nepodarilo vyprodukovať vzhľadom na komplikácie spojené s pandémiou koronavírusu. Ešte pred rokom bol Prodigal Son veľký hit. Ako však prišla sláva, tak aj rýchlo odišla. Televízia FOX v rámci prvej série si doobjednávala dodatočné časti, keďže seriál si získal veľkú divácku základňu. Zakrátko prišla aj objednávka na druhú sériu. Zdalo sa, že tento seriál tu bude s divákmi pomerne dlho.

Susedia, marcin, kraus, tlučková, ráková, sládečková, richterová, Čítajte aj Zázrak sa nekonal: Susedia si stále idú svoje, nepomohol ani lepší vysielací čas

Prodigal Son je veľmi ambiciózny seriál a rozhodne nie je pre každého. Keďže ide o tvrdú kriminálku, v ktorej síce nechýba humor, no divákov desia beštiálne prípady rôznych vrážd. Tie sa tvorcovia neboja ukázať.

Prišla pandémia a s ňou spojené výrazné meškanie nakrúcania. Americkí diváci si odvykli sledovať tento seriál a prišiel obrovský prepad sledovanosti. Druhá séria prišla takmer o polovicu publiku spred roka. Nové časti klesli ku hranici iba dvoch miliónov divákov. Televízia FOX sa však ťažko vzdávala svojej kriminálky a priznala, že veľmi intenzívne hľadala spôsoby, ako priniesť aj tretiu sériu. No čísla sledovanosti nepustili a musela oznámiť koniec nakrúcania.

priatelia, seriál priatelia, friends, Čítajte aj Veľký dôvod na radosť! Noví Priatelia mieria aj na Slovensko

Čoskoro tento seriál uvidia aj Slováci a televízia Dajto má k dispozícii len 33 častí, 20 v rámci prvej série a zbytok z druhej.

Fanúšikovia sa však nevzdávajú a rozbehli záchrannú akciu s cieľom nájsť seriálu nový domov. Ich pozornosť sa upriamuje k niektorému zo streamovacích hráčov. Nateraz nikto nepotvrdil, že seriál preberie a bude pokračovať v nakrúcaní.

markíza, televízia markíza, logo, markíza, Čítajte aj Markíza má náhradu za odídencov z Telerána: Nová dvojica vás prekvapí

Hlavnou postavou je „márnotratný syn“ Malcolm Bright – muž, ktorý má dar. Vie, ako uvažujú vrahovia, ako funguje ich myseľ. Prečo? Jeho otec je neslávny sériový vrah, ktorý zabil viac ako 20 ľudí.

Seriál Prodigal Son sleduje kriminálneho psychológa Brighta, ako využíva svoje zvláštne schopnosti, aby sa dostal do hláv vrahov a pomohol newyorskej polícii vyriešiť ich zločiny. Pátra po najnebezpečnejších kriminálnikoch, ale zároveň bojuje s vlastnými démonmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Prodigal Son #Tom Payne