Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčší seriálový úspech Markízy sa skončil: Pán profesor je top program jari

Televízia Markíza minulý týždeň uzavrela vysielanie druhej série svojho megahitu Pán profesor. Ako inak s veľkým úspechom. Desiata epizóda síce nezopakovala extrémny rekord spred dvoch týždňov, no výsledná sledovanosť je opäť ohromujúca.

10.05.2021 07:00
pán profesor, Foto:
Druhá séria má svoj záver za sebou. Finálová epizóda zaznamenala opäť nadpriemerný úspech.
debata

Rodinný komediálny seriál Pán profesor v pondelok, 3. mája 2021, na obrazovkách televízie Markíza zavŕšil svoju 2. sériu ďalším víťazstvom a podčiarkol svoj status divácky najúspešnejšieho seriálu jarnej sezóny. Aj záverečná desiata epizóda s názvom Záchrana suverénne prevalcovala akúkoľvek konkurenciu a stala sa najsledovanejším programom dňa, a to dokonca v oboch hlavných cieľových skupinách.

susedia, Čítajte aj Markíza si pripravila experiment na divákov: Budete toto znova pozerať?

V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 sa Pán profesor nateraz rozlúčil s vysoko nadpriemerným ratingom 12,8% a enormným trhovým podielom na úrovni 33,8%. Konkurenčné programy nemali šancu, relácia Inkognito zaznamenala na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 14,6% a film Králi hôr na Jednotke RTVS podiel na trhu 5,4%.

oteckovia, Čítajte aj Uf! Extrémne tvrdé pristátie pre Oteckov. Takto nízko tento rok ešte neboli...

Rozlúčka s druhou sériou prilákala k obrazovkám fantastických 521-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a aj v tejto univerzálnej cieľovej skupine mu patrilo pondelkové prvenstvo. Pán profesor je pre Markízu najväčším úspechom od štartu Oteckov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor