Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude seriálová bomba! Marvel spája sily s megahviezdou z Hry o tróny

Hovorí sa, že ďalší hraný seriál z dielne Marvelu bude z tých najdôležitejších. Navyše láka na hviezdne obsadenie.

17.06.2021 07:00
emilia clarke, hra o tróny, game of thrones, Foto:
Herečka Emila Clarke sa vracia k seriálom. Bude hviezdou Marvel seriálu.
debata

Pripravovaný seriál Secret Invasion sa čoskoro pridá k ostatným novinkám, ktoré uvedie streamovacia platforma Disney+. Tá vznik viacerých hraných seriálov iniciovala ešte minulý rok. Postupne sa dostávajú k nedočkavým fanúšikom. V januári mal premiéru prvý seriál – WandaVision, skončilo sa vysielanie aj druhého – The Falcon and the Winter Soldier. V lete sa predvedie tretí – Loki.

mare of easttown, Čítajte aj Nadľudský výkon hviezdnej herečky! Tento seriál si zaslúži prestížne ocenenie

Čoskoro fanúšikovia superhrdinov sa dočkajú titulov ako Hawkeye, She Hulk, Moon Knight, Mrs. Marvel. Už toto leto sa začne nakrúcať aj Secret Invasion, nepríjemnou správou je, že Disney+ sa nebude ponáhľať s premiérou. Prednosť majú prví štyria menovaní, tento seriál bude musieť počkať až do roku 2023.

the resident, Čítajte aj Obľúbený seriál, ktorý poznáte z vysielania Jojky, pokračuje! Nová séria je istá

Pointa Secret Invasion sa odpichne opäť od filmu Avengers: Endgame, ale aj od snímky Kapitán Marvel. Najmä v druhej menovanej snímke sa rozohral príbeh mimozemskej rasy Scrullov, ktorí postupne kolonizujú našu planétu a môžu na seba vziať ľubovoľnú podobu. Pôvodne Secret Invasion mal byť film, avšak kompetentní sa rozhodli detailnejšie rozpracovať tento námet prostredníctvom seriálu, pretože v ňom bude účinkovať veľké množstvo postáv a samotný príbeh je až príliš veľký nato, aby sa vtesnal do filmu.

chicago med, Čítajte aj Obľúbili ste si lekársky seriál Chicago Med? Musíte sa zmieriť s nekompromisnou správou

Rozohratie invázie na Zemi bude o to atraktívnejšie, keďže v seriáli sa objavia veľké herecké hviezdy. Okrem Samuela L. Jacksona, ktorý si zas a znova zopakuje ikonickú úlohu Nicka Furyho, ho doplní herečka Olivia Colman. Tá má na konte dokonca Oscara a naposledy zaujala v mimoriadnom seriáli The Crown (Koruna) z dielne Netflixu, v ňom dva roky stvárňovala Alžbetu II.

Veľkú vlnu nadšenia spôsobila správa, že k obsadeniu sa pridáva aj Emilia Clarke. Hviezda Hry o tróny, pre ktorú to bude prvá veľká úloha po skončení seriálu v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emilia Clarke #Marvel #Hra o tróny #oseriáloch #Disney+ #Secret Invasion