Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svet je o míľový krok bližšie k novej Hre o tróny! Vonku sú prvé fotky z nakrúcania

Televízia HBO oficiálne spustila nakrúcanie dlhoočakávaného spin-off seriálu House of the Dragon. Premiéra nového seriálu je naplánovaná na rok 2022.

28.04.2021 07:00
game of thrones, hra o tróny, draky, Foto:
Nový seriál o Hre o tróny sa dostane k divákom v priebehu budúceho roka.
debata

„Nová“ Hra o tróny má za sebou prvé čítanie scenára, po ktorom bude nasledovať už samotné nakrúcanie. Kulisy v Titanic Studios sú pripravené, tvorcovia budú nakrúcať na miestach, kde vznikal aj pôvodný seriál. Dobrou správou je, že hudbu zloží Rawin Djawadi, čiže prepojenie s Hrou o tróny bude dokonalé.

Nový seriál seriál, ktorý ukáže občiansku vojnu v Západozemi v časoch, keď jej vládol rok Targaryenovcov a obloha bola plná drakov. Televízia HBO si objednala rovno plnohodnotnú 10-dielnu prvú sériu, po tom, čo nečakane zrušila pôvodne zamýšľaný seriál s názvom Bloodmoon. Nakrútil sa dokonca aj pilotný diel, ktorý kompetentní zamietli a upustili od celého námetu.

Tento seriál mal ukázať príbeh tisíce rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu. Malo ísť o zlatý vek Západozeme, do ktorého sa začala vkrádať úpadok a najmä príchod zimy a teda Nočného kráľa so svojou nemŕtvou ľadovou armádou. Nakoniec tento námet nevznikne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Game of Thrones #oseriáloch #House of the Dragon