Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza naďalej posúva svoje extrémy! Takto vysoko so seriálom ešte nebola

Televízia Markíza opäť potvrdila, že jej seriál Pán profesor dokáže byť ešte silnejší, ako by sa mohlo zdať. Najnovšia časť zas a znova prepísala vlastné rekordy.

26.04.2021 07:00
pán profesor, Foto:
Druhá séria je nezastaviteľná a valcuje všetko.
debata

Minulotýždńová epizóda dosiahla opäť extrémne vysokú sledovanosť a pomaly, ale iste dýcha na krk už len hlavnej spravodajskej relácii. V poradí už ôsma premiérová epizóda 2. série sa v pondelok, 19. apríla 2021, stala v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 –5 4 suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a opäť prekonala ďalší rekord.

Premiérová časť s názvom Výška dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 historicky druhý najvyšší rating 12,8% a v rámci oboch sérií doposiaľ absolútne rekordný trhový podiel 34%. Konkurenčné programy sa museli len pokloniť, relácia Inkognito zaznamenala na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 12,5% a film Púštny kvet na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,6%.

slovania, tomáš maštalír, Čítajte aj Nakuknite do zákulisia Slovanov! Herci to rozhodne nemali ľahké, museli sa toho veľa naučiť

Pán profesor si doslova podmanil cieľovú skupinu mladých mužov vo veku od 12 do 24 rokov, ktorí Markíze v čase vysielania seriálu zabezpečili trhový podiel až 52,6%. Spomínaná epizóda prilákala k obrazovkám skvelých 527-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Medzitýždenne si tak polepšil o 16-tisíc divákov.

Do konca druhej série zostávajú už len dve epizódy.

Jednotkou na trhu bol v čase vysielania aj komediálny seriál Susedia, premiérová epizóda s názvom Haťa paťa dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 rating 6,4% a trhový podiel 22,2%, aj napriek víťazstvu, táto séria potvrdzuje svoje najnižšie hodnoty vôbec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #susedia #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor