Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza sa rozhodla spraviť rázny krok v Oteckoch! Prichádza zmena dynamiky seriálu

Fanúšikovia podvečerného rodinného seriálu sa môže tešiť nielen na príchod "nového otecka", ale rovno celej jeho rodiny. Po sérii odchodov veľkých hereckých mien sa Markíza rozhodla opäť zamiešať kartami v deji. Oteckov čaká poriadne zmena dynamiky.

23.04.2021 07:00
oteckovia Foto:
Oteckovia sú neprekonateľní. Ich sledovanosť je stále vysoko nadpriemerná.
debata

Štvrtý rok vysielania Oteckov prinesie ďalšie zmeny. Ostatné obdobie bolo skôr charakteristické odchodmi obľúbených tvárí zo seriálu. Pred pár týždňami dala zbohom Oteckom Dominika Kavaschová alias Sisa. Herečka odišla na materskú dovolenku a nateraz nie je známe, kedy s ňou môžu tvorcovia rátať. Minulý rok pre rovnaký dôvod opustila dej Anna Jakab Rakovská. Čoskoro sa však všetko zmení a dej seriálu rozšíri rovno jedna rodina.

wandavision, paul bettany, elizabeth olsen, Čítajte aj Marvel prevalcuje všetko, čo mu stojí v ceste! Začiatok novej éry je prelomový

Prichádza nová rodina, ktorá je na prvý pohľad ako z časopisu. Také dokonalé to však nebude. Manželský pár a ich dve rozkošné dcérky poriadne zamotajú dej, do ktorého čoskoro vtrhnú ako veľká voda.

Smrekovcov si zahrajú Braňo Mosný a Alžbeta Bartošová. Kým speváčka a herečka, ktorá kedysi účinkovala aj v Búrlivom víne, zatiaľ nie je veľmi známa, Braňa dobre poznajú zo šou Tvoja tvár znie povedome a zo seriálu Sestričky, kde hrá nepríjemného lekára. O nič milší nebude ani v Oteckoch.

Oteckovia hlásia nové herecké posily. Foto: TV Markíza
oteckovia, braňo mosný, Oteckovia hlásia nové herecké posily.

Rodinka prichádza z Trenčína do Bratislavy, keďže úspešného manažéra Nora povýšili z regionálnej pobočky firmy do centrály. Pod palcom to má aj doma, kde je dominantný a všetko musí byť tak, ako povie on. Naopak, Gréta je poslušná žena v domácnosti.

hra o tróny, emilia clarke, daenerys, Čítajte aj Desiate výročie seriálového hitu: Hra o tróny navždy zmenila televízny svet

Ich mladšia dcérka Mimi je škôlkarka, staršiu tretiačku Lujzu si zahrá Zoe Kachútová, dcéra speváčky Márie Čírovej a hudobnika Maroša Kachúta, uviedla televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Braňo Mosný #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza