Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Červené pásky si neudržali čísla! Napraví to najemotívnejšia epizóda?

Už to vyzeralo tak, že markizácke Červené pásky s druhou polovicou prvej série začnú konečne posilňovať. Svoj nárast však nepotvrdili.

20.04.2021 11:04
červené pásky, Foto:
Červené pásky si neudržali jednorázový vzostup sledovanosti.
debata

Po veľkej noci najnovšia lekárska dráma poriadne poskočila. Šiesta epizóda si v porovnaní s minulým týždňom ratingovo polepšila o 1,4 percentu­álneho bodu na rekordný tohtoročný výkon 8,8% a jej trhový podiel vzrástol o 3,8 percentu­álneho bodu na doposiaľ taktiež najvyššiu tohtoročnú hodnotu 22,4%.

Červené pásky si obzvlášť získali cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania seriálu zabezpečili trhový podiel až 44,5%. Seriál pritiahol k obrazovkám celkovo 341-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Dalo by sa čakať, že tento nárast seriál potvrdí aj minulý týždeň. Nestalo sa tak. Červené pásky sa vrátili k svojim priemerom, ktoré sú pre Markízu podpriemerom. Siedma časť v komerčnej cieľovke 12 – 54 získala 7,3% sledovanosť s trhovým podielom nad 18%.

Veľké nádeje sa vkladajú do ďalšej epizódy, ktorá môže patriť k najsilnejším. Emočne nabitá časť, v ktorej bude bojovať život Erik by mohla prilákať opäť nadpriemerný počet divákov. Prežije Erik operáciu srdca?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Červené pásky