Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dilema okolo kriminálky je preč! Dusno však zostalo. Blíži sa nezvratný koniec?

Televízia CBS robí všetko preto, aby zachránila ďalšiu seriálovú stálicu. Pred rokmi sa jej to nepodarilo s Teóriou veľkého tresku, teraz zachraňuje NCIS. Aktuálne sa vysiela v USA už 18. séria a dlho to vyzeralo, že bude aj posledná.

30.04.2021 07:00
ncis, Foto:
Kultová kriminálka NCIS síce bude pokračovať, avšak nemusí sa v nej objaviť dlhoročný hlavný hrdina.
debata

Nakoniec sa podarilo zrealizovať novú dohodu s hviezdou seriálu Markom Harmonom, ktorý napokon súhlasil s nakrúcaním 19. série. Bola to však tesnotka. Už aktuálna séria, ktorá je výrazne poznačená koronakrízou a veľmi dlho trvalo, kým sa podarilo naštartovať nakrúcanie. Diváci sa museli zmieriť s faktom, že táto séria bude mať menej epizód, ako boli zvyknutí.

Samotný príbeh takisto šokoval, keďže tvorcovia, ako keby, chystali fanúšikov na blížiaci sa nezvratný koniec celej kriminálnej série, ktorá patrí k najsledovanejším na svete. Dobre ju poznajú aj Slováci, keďže Markíza Group vysiela všetky tri verzie na svojich staniciach. Všetko vyvrcholilo ostatnou časťou, keď agent Gibbs bol suspendovaný po napadnutí podozrivého muža z týrania zvierat. V tíme tak skončil.

ginny and georgia, Čítajte aj Tak toto rozhodne nie sú Gilmorky! Náhrada za kultový seriál doslova obarila, v tom dobrom

Navyše nad celým NCIS univerzom sa začalo zmrákať, keď televízia oznámila, že končí s nakrúcaním „najmladšieho“ spin-off seriálu s podtitulom New Orleans po siedmich rokoch. Jedným dychom však dodala, že chystá novú kriminálku NCIS: Havaj, ktorá má vdýchnuť dlhoročnému veteránovi novú energiu.

Pôvodný seriál, ktorý si stále udržuje nadpriemernú sledovanosť, sa však boril s vlastnými problémami a hľadaním dohody s hlavnou hviezdou seriálu. Nakoniec Mark Harmon súhlasil so svojou účasťou v ďalšej sérii, avšak je tajomstvom, v akej miere sa v nej objaví. Je evidentné, že herec hľadá všetky cesty, ako po dvoch dekádach dať zbohom ikonickej postave a naproti tomu televízia sa snaží nájsť spôsob, ako tento formát zachovať.

game of thrones, hra o tróny, draky, Čítajte aj Svet je o míľový krok bližšie k novej Hre o tróny! Vonku sú prvé fotky z nakrúcania

Všetko nasvedčuje tomu, že v novom pokračovaní sa agent Gibbs už bude objavovať len sporadicky. Na túto alternatívu sa chystá aj príbeh. V deji sa má totiž objaviť nová postava, v podaní herečky Katriny Law ako agentky Jessicy Knight. Tá by mohla vyplniť vznikajúce prázdne miesta po legendárnom hercovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #NCIS #Mark Harmon