Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší rekord prelomený! Markizácky seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste

Druhá séria Pána profesora sa pomaly chýli k svojmu záveru. V pondelok večer uvedie televízia už ôsmu časť z desaťdielnej druhej sezóny. Minulotýždňová epizóda opäť prepisovala vlastné rekordy a seriál zlomil ďalší míľnik, tentokrát v rámci podielu na trhu.

19.04.2021 07:00
pán profesor, tomáš maštalír, Foto:
Minulotýždňová epizóda zlomila rekord v podiele na trhu.
debata

Siedma premiérová epizóda 2. série sa v pondelok, 12. apríla 2021, stala v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a opäť prekonala ďalší rekord.

Premiérová časť s názvom Box dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 vysoko nadpriemerný rating 12,3% a historicky najvyšší trhový podiel 32,5%. Konkurenčné programy nemali absolútne šancu, relácia Inkognito zaznamenala na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 12,4% a film Studniarova dcéra na Jednotke RTVS podiel na trhu 9%.

pán profesor, tomáš maštalír, Čítajte viac Extrémne výkony Markízy! Jej seriál je nezastaviteľný valec, Oteckovia na druhej koľaji

Spomínaná epizóda prilákala k obrazovkám skvelých 511-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Vďaka oslabenej konkurencii si prvenstvo vybojovali aj nasledujúci Susedia. Ich výkon je však polovičný oproti Pánovi profesorovi. Sledovanosť sa už stabilne drží pod 7% v komerčnej cieľovke. Premiérová epizóda s názvom Pravdomluv Kris Kros 2021 dosiahla v cieľovej skupine 12–54 rating 6,7 % a trhový podiel 22,9 %.

Pán profesor, napríklad, pred dvoma týždňami zlomil rekord v sledovanosti, keď šiesta epizóda dosiahla absolútne rekordný rating 13,2% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 28,9%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #susedia #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor