Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pravý koniec Teórie veľkého tresku je odhalený! Pre toto 'Sheldon' odmietol 50 milónov

Hoci sú to takmer dva roky od poslednej epizódy kultového sitkomu Teória veľkého tresku, mnohí doteraz sa nevedia zmieriť s jeho koncom. Najmä, keď to dlho vyzeralo, že by mohla vzniknúť nová dohoda o nakrútení nových častí.

29.06.2021 07:00
teória veľkého tresku, big bang theory, Foto: ,
Teória veľkého tresku mohla pokračovať, avšak Jim Parsons sa rozhodol inak.
debata (1)

Je už verejne známe, že všetko padlo na rozhodnutí Jima Parsonsa alias Sheldona, ktorý sa rozhodol ukončiť spoluprácu a 12. séria by bola preňho posledná, ak by seriál pokračoval aj naďalej. V tom čase však televízia CBS intenzívne rokovala s celým obsadením o obnovení ich kontraktov, ktoré im po dvanástej sérii vypršali. Nebolo tajomstvom, že viacerí koketovali s myšlienkou odísť a vymaniť sa z dlhoročných úloh. Avšak mali dobrý dôvod zostať – rekordné honoráre, ktoré boli rekordné a miliónové.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka na jeseň poriadne zamieša kartami! Na Slovensku spustí prémiovú televíziu

Televízia sa usilovala, aby si uzurpovala obsadenie na ďalšie dva roky a Teória veľkého tresku by tak mohla nakrútiť štrnásť sérii. Ukázalo sa, že všetci boli ochotní zostať, až na Parsonsa. Jeho rozhodnutie bolo nemenné. Nepomohol ani špeciálny honorár. Herec mohol zinkasovať neuveriteľných 50 miliónov dolárov, ak by zostal Sheldonom ešte o pár rokov dlhšie. Odmietol.

slovania, nový život, Čítajte aj Jojkárske seriály ste všetky vykopli! Finále najlepšieho jarného seriálu je tu

Tvorcovia museli prijať ťažké rozhodnutie a pre samotnú stanicu to bola mimoriadne horká pilulka, ktorú musela prehltnúť, pretože s Teóriou sa rátalo aj naďalej. Avšak bez Sheldona nemalo zmysel pokračovať. Padlo rozhodnutie ukončiť Teóriu po dvanástich rokoch vysielania.

markíza, Čítajte aj Markíza a jej narodeniny: Pripravte sa na špeciálny program, vrátia sa aj Mojsejovci...

Prečo však Parsons konal tak, ako konal? Nedávno vyšiel s pravdou von, prečo zahodil hviezdny honorár. Obával sa o svoj život! Po skončení nakrúcania 11. série bol, podľa jeho slov, extrémne vyčerpaný, keďže bol súčasťou rôznych divadelných projektov, nakrúcal reklamy. Jeho dni boli nalinkované na minúty. Herec na toto obdobie spomína mimoriadne nerád. Od kolapsu ho delilo len málo.

Superstar, Čítajte aj Superstar sa vracia vo veľkom štýle! Zopakuje sa megaúspech z vlaňajška?

Navyše si spomenul na svojho otca, ktorý zomrel, keď mali iba 52 rokov a on v čase nakrúcania konca Teórie mal 46. Bál sa, že ho môže postretnúť rovnaký osud a on si neužije život a upracuje sa k smrti. Spravil rázne rozhodnutie opustiť dlhoročný projekt, dať zelenú novým veciam a najmä viac sa venovať sebe. Práve preto momentálne viac pôsobí v úlohe producenta televíznych projektov a pred kamery sa postaví len sporadicky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Parsons #Teória veľkého tresku #oseriáloch