Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci milujú tento seriál! Skvelá správa, po rokoch sa idú nakrúcať nové časti

Tento seriál zmenil televíznu históriu a spravil z kriminálneho žánru svetový fenomén. A teraz sa vracia!

26.04.2021 07:00
csi, csi las vega, kriminálka las vegas, Foto:
Kultová kriminálka Las Vegas sa dočká nových častí.
debata

Reč o kultovom seriáli CSI: Las Vegas, ktorý začal svoju televíznu púť v roku 2000 a vysielal sa neuveriteľných 15 rokov. Za ten vzniklo 15 sezón a 335 epizód. Táto kriminálka položila základy pre ďalšie spin-off seriály, ktoré dobre poznajú aj slovenskí diváci. K Las Vegas sa pridal seriálový súrodenec CSI: Miami, neskôr CSI: New York a CSI: Cyber. Avšak práve pôvodný seriál získal najväčšiu slávu. Ostatné seriály nedosiahli rekordný počet epizód. Cyber sa dočkalo len dvoch sezón, New York siedmich, Miami sa končilo po desiatich sezónach.

CSI: Las Vegas okrem 15 sezón sa dočkala ešte jedného záverečného filmu, ktorý uzavrel dej seriálu. Rozhodnutie o konci bolo poriadne turbulentné, keďže tvorcovia dúfali, že vznikne ešte 16. séria a tak zostal otvorený koniec. Diváci sa s týmto stavom odmietali zmieriť a televízia vyslyšala ich námietky a schválila špeciálny film.

oteckovia Čítajte aj Markíza sa rozhodla spraviť rázny krok v Oteckoch! Prichádza zmena dynamiky seriálu

Trvalo šesť rokov, kým prišla idea vrátiť aj tento formát späť na obrazovky. Trend revivalov seriálov sa ukázal ako mimoriadne úspešný a tak televízia sa rozhodla dať zelenú aj CSI.

Dobrou správou je, že sa vrátia kľúčové postavy. Fanúšikovia sa tak môžu opäť tešiť na Williama Petersona alias Grissoma, Jorju Fox ako Saru. Zaujímavosťou, že na „palube“ tohto projektu je aj herec Wallace Langham, ktorý si zopakuje úlohu Hodgesa, ktorý v pôvodnom seriáli zomrel.

Nová miniséria by sa mohla dostať k divákom v priebehu budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kriminálka Las Vegas #CSI #oseriáloch