Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeden z najlepších komediálnych seriálov sa zrejme vráti! Na koho sa môžete tešiť?

Súčasný trend návratu starých seriálov môže priniesť aj pozitívne správy. Nie každý revival sa totiž podaril podľa predstáv tvorcov, ale aj divákov. Avšak teraz sa objavili správy, že by sa mohol vrátiť ikonický seriál Ally McBealová, ktorý veľmi dobre poznajú aj slovenskí diváci.

12.04.2021 07:00
ally mcbeal, ally mcbealová, Foto:
Všetko nasvedčuje tomu, že čoskoro sa na obrazovky vráti Ally McBealová a jej pojašená partička priateľov.
debata

Seriál Ally McBeallová bol svojho času doslova priekopníkom vo svojom žánri. Prinášal nielen skvelý a prepracovaný humor, ale aj poriadnu drámu, keď mapoval osudy hlavných hrdinov, ktoré neraz nemali happyend. Každá postava bola vyšperkovaná do dokonalosti a spolu tvorili nezameniteľnú mozaiku, samozrejme vytŕčala Calista Flockhart, pre ktorú tento seriál znamenal vstupenku medzi svetové hviezdy.

Pojašená partička je mimo obrazoviek neuveriteľných 19 rokov a zdá sa, že na dvadsiate výročie od poslednej časti by sa mohli diváci pozrieť, ako pokračujú životy obľúbených hrdinov. Skvelou správou je, že do projektu je zapojený aj pôvodný showrunner David E. Kelley, ktorý aktuálne vytvára možný námet. Avšak, ak príde k produkcii, opraty nad projektom odovzdá inému tvorcovi. Chce totiž, aby návrat Ally McBealovej bol iný.

„Nebránim sa oživeniu Ally. Nemyslím si, že by sa to malo diať v mojej réžii. Určite by to mala spraviť žena. Ak k tomu dôjde, malo by to byť odlišné,“ povedal David E. Kelley na margo možného návratu ešte v roku 2018.

Ďalšou dobrou správou je, že sa aktívne rokuje s Calistou Flockhart, aby sa do ikonickej úlohy vrátila a jednoznačne sa s ňou ráta. Zostáva len dúfať, že na ponuku kývne. Bez nej by totiž celý projekt zostal mŕtvy.

Aktuálne sa čaká na návrat viacerých ikonických komediálnych seriálov. Tento rok by to mali stihnúť Priatelia, na jar sa začne nakrúcať nová miniséria Sex v meste, zelenú dostal aj Frasier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Calista Flockhart #Ally McBeal #oseriáloch